Contagious, Kristal Elma İle Yaratıcılığı Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Contagious, Kristal Elma İle Yaratıcılığı Kutluyor

Contagious, Kristal Elma İle Yaratıcılığı Kutluyor

30. yılını kutlayan Kristal Elma Festivali'nin içerik küratörü Contagious, etkinliğin ilk günü gerçekleştirilecek Contagious.Live/İstanbul oturumu ile pazarlamanın geleceğine ışık tutacak.

05.09.2018 15:02  Güncelleme: 15:04

Dünyanın en popüler içerik üreticisi Contagious'ın Genel Yayın Yönetmeni Alex Jenkins, Trendler Müdürü Katrina Dodd ve Editör Patrick Jeffrey pazarlamaya yön veren altı başlığı derinlemesine ele alacak.

11-12 Ekim tarihleri arasında Bomontiada'da düzenlenecek Kristal Elma Festivali'nin içerik küratörlüğünü Londra, New York, Singapur ve SaoPaulo'daki merkezleriyle küresel bir bilgi platformu olan Contagious yapacak. Dünya yaratıcılarının ve pazarlamacılarının en taze besin kaynağı ve küresel bir bilgi platformu olan Contagious, yaratıcılık ve yenilikçilik yoluyla rekabet avantajı arayan pazarlamacılar için oluşturulmuş global bir platform. Contagious, 30. yılını kutlayan Kristal Elma için hazırladığı içerikle alternatif pazarlama fikirleri sunacak, değişen ve gelişen teknolojinin etkilerini değerlendirecek.

PAZARLAMAYA YÖN VEREN KONULAR ELE ALINACAK

Dünyanın en popüler içerik üreticisi olan Contagious'ın Genel Yayın Yönetmeni Alex Jenkins, Trendler Müdürü Katrina Dodd ve Editör Patrick Jeffrey Kristal Elma'nın ilk gününde yeni dönemde pazarlamaya yön veren 6 konuyu değerlendirecek. Pazarlamanın yeni dünyası, Hız ve Esneklikle Uzun Vadeli Planlama, Perakendede Otomasyon, Şeffaflıkla Başa Çıkmanın Yolları, İşlemsel Yaratıcılık, Erkeğin Yeni Tanımı, Kültürü Yakalamak başlıkları ile derinlemesine ele alınacak.

AŞKIMIZI MEYVESİ KRİSTAL ELMA 30. YILINDA GELECEK YILLARA IŞIK TUTACAK

Türkiye'nin en önemli yaratıcılık ve pazarlama etkinliği olarak kabul edilen Kristal Elma, 30. yılında pazarlama ve reklam sektöründeki oyunu değiştiren fikirleri ve trendleri değerlendirerek gelecek yıllara ışık tutacak. Etkinliğin ilk günü sektör temsilcileri; Açılış Töreni, Contagious. Live/ İstanbul, CMO Buluşması, konserler ve Ödül Töreni gibi etkinliklerle ağırlanacak. İkinci gün ise Workshop'lar, Happy Hour, Ödül Töreni ve Büyük Ev Ablukada ile yaratıcılık kutlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Contagious, Kristal Elma İle Yaratıcılığı Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement