Demet Akalın lüks giyim markasında para saçtı - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın lüks giyim markasında para saçtı

Lüks markalara olan düşkünlüğüyle tanınan Demet Akalın, geçtiğimiz gün girdiği bir mağazada bir saatte 46 bin TL değerinde alışveriş yaptı.

02.07.2019 15:56  Güncelleme: 16:16

Yeni albümüyle yaz döneminde adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, alışverişe olan tutkusunu bir kez daha gösterdi. Akalın son olarak girdiği lüks mağazada yaklaşık 7 bin euro para harcadı.

PARA SAÇTI

Katıldığı 2. Sayfa programında lüks harcamalarında bahseden ve "Artık kendime bir şey almayacağım" diyen Demet Akalın, alışveriş tutkusundan vazgeçemedi. Gucci gibi lüks markalara olan takıntısıyla tanınan hatta son olarak Ben Fero'nun Demet Akalın şarkısının klibinde lüks markaya ait olan takımı giyen Akalın, girdiği mağazada 1 saatte yaklaşık 46 bin TL harcadı.

Demet Akalın lüks giyim markasında para saçtı

"ÖDEMELERİ PEŞİN YAPIYOR"

2. Sayfa'nın bugünkü konuğu olan Alişan ise yakın arkadaşının pahalı mağazalarda herhangi bir indiriminin olmadığı tüm ücretleri peşin olarak verdiğini söyledi.

GELEN HESABA SİTEM ETMİŞTİ

Öte yandan ailesiyle tatile giden Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde kahvaltı için gittiği mekanda 4 kişi için 300 TL hesap gelmesine tepki göstermişti.

Demet Akalın lüks giyim markasında para saçtı

Son Dakika Magazin Demet Akalın lüks giyim markasında para saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Feryal: 300 TLye laf söyleyene bak-:) 6 0 Yanıtla
    Nohut pilav: Aynen bende onu gecirdim aklımdan kahvaltıya caz yapıyordu... 4 0
  • DÜŞÜNCE: 300 TL YE LAFMI ETMİŞTİ.... 6 0 Yanıtla
  • Emre: Dünyanın en krosu 4 1 Yanıtla
  • User: Onlarda suç yok asıl suçlu bizim gibi salaklar. Bunlara itibar erme beter olsunlar 4 0 Yanıtla
  • Gulnihal: Giydikleri iğrenç ama ne giyse yakismiyor 4 0 Yanıtla
  • Bey: Allah insani ne olsun delisi yapmayin kadin timarhanelik ve simarik 2 1 Yanıtla
  • yahu: gevur mallarına saçıyonuz bu ülkenin evlatlarının açtığı tükkanlarda para harcamıyonuz gidiyonuz orlandoya bastona dünya paralar saçıyonuz türkiyeye gelince 2 liranın hesabını yapıyonuz.o kıyafetler gevur ülkelerden geliyor. 3 0 Yanıtla
  • yahu: gönderecen gündeliğe temizlüğe paranığ nashul gazanulduğunu ögrenecek.havadan gazanıp tavadan yir tabi, zorlanmayor ki rahat para gazanüyüüür.helee zor kazansa parayi öle bol keseden atmaz di da. 3 0 Yanıtla
  • ALİ: KEM KÜM ETMENE DEYMEZ 4KİŞİ KALVALTI 300 TL SANA AZ BİLE NE YEDİN ONUDA YAZ PASTIRMA SUCUK FALAN VARMI MENÜDE BAŞINDA KARSON BEKLEDİMİ DEMET BU HEP ÜCRETE TABİ REKLAM YAPIYORSUN ŞIMARMA NİHAT DOĞAN GİBİ BİTERSİN AKILLI OL 1 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement