Diyarbakır'ın İki İlçesi Doğalgaza Kavuştu - Son Dakika
Sektörel

Diyarbakır'ın İki İlçesi Doğalgaza Kavuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Nisan 2017’de Diyarbakır’da katıldığı toplu açılış ve temel atma töreninde doğal gaz müjdesi verdiği Ergani ve Çermik ilçelerine dogal gaz verilmeye başlandı. Her iki ilçeye verilmeye başlanan doğal gaz ve hayata geçirilen diğer projeler için İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un da katıldığı toplu açılış törenleri düzenlendi. Diyarbakır Valisi Hasan Basri […]The post Diyarbakır’ın iki ilçesi doğalgaza kavuştu appeared first on Enerji Enstitüsü.

20.03.2019 20:51

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Nisan 2017'de Diyarbakır'da katıldığı toplu açılış ve temel atma töreninde doğal gaz müjdesi verdiği Ergani ve Çermik ilçelerine dogal gaz verilmeye başlandı.

Her iki ilçeye verilmeye başlanan doğal gaz ve hayata geçirilen diğer projeler için İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'un da katıldığı toplu açılış törenleri düzenlendi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise kaplıca turizmi ve tarım yatırımlarıyla Çermik'in refah ve kalkınma merkezi olacağını söyledi.

Açılış kurdelelerinin kesilmesinin ardından meşalelerin yakılmasıyla ilçeye ilk doğal gaz verildi.

Ergani ilçesinde de 56 milyona mal olan yatırımların açılış töreni gerçekleştirildi. Ergani'de hayata geçirilen projelerin açılış kurdeleleri kesildi, meşalelerin yakılmasıyla Ergani ilçesine ilk doğal gaz verilmeye başlandı.

The post appeared first on .

Kaynak: Enerjienstitusu.com

Son Dakika Sektörel Diyarbakır'ın İki İlçesi Doğalgaza Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement