Doğuş Çay'dan Çayın Sağlık Sırları - Son Dakika
Güncel

Doğuş Çay'dan Çayın Sağlık Sırları

Dilara Koçak, Doğuş Çay'ın www.yesilcay.com sayfasında yayınlanan videolarda çay ve yeşil çayla ilgili merak edilen tüm soruları çay tutkunları için yanıtlıyor.

11.03.2014 15:50

Uzman diyetisyen Dilara Koçak, Doğuş Çay'ın www.yesilcay.com sayfasında yayınlanan videolarda çay ve yeşil çayla ilgili merak edilen tüm soruları çay tutkunları için yanıtlıyor.

Hayatı güzelleştiren çay Doğuş Çay, www.yesilcay.com sayfasında uzman diyetisyen Dilara Koçak'ın çay ve yeşil çayla ilgili merak edilenleri cevapladığı videoları çay meraklılarının beğenisine sunuyor.

Yeşil çayın sağlığa etkisi, kilo vermeye etkisi, yeşil çay demlemenin püf noktaları, poşet çaylarda kullanılan filtre kağıdının özelliği, çayın saklama koşulları ve raf ömrü, çay tüketiminin diş sağlığına etkileri, çay demlemenin püf noktaları, çayın dem oranının sağlık ve uykuya etkisi, bitki ve meyve çaylarının sağlığa etkisi, bağışıklık sistemini destekleyen çaylar, soğuk algınlığına iyi gelen çaylar, poşet bitki ve meyve çaylarında boyalı madde olup olmadığı, melisa çayının strese etkisi, sindirim sistemi problemlerinde tavsiye edilen çaylar, çayın vücudun su miktarını karşılayıp karşılamayacağı konularının her biri 1.5 dakika süren videolarda anlatılıyor. Söz konusu videolar Doğuş Çay'ın facebook hesabından da izlenebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğuş Çay'dan Çayın Sağlık Sırları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement