Edirne'de Romanlara Bedava Karpuz - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Romanlara Bedava Karpuz

Edirne\'de Romanlara Bedava Karpuz

Trakya Roman Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (TROYDEM) yerli karpuz üreticisine destek olmak için Edirne’de bulunan Roman mahallelerinde 3 ton bedava karpuz dağıttı.

07.08.2015 16:05

Trakya Roman Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (TROYDEM) yerli karpuz üreticisine destek olmak için Edirne'de bulunan Roman mahallelerinde 3 ton bedava karpuz dağıttı. Aracın kasasındaki karpuzlar, dakikalar içinde tükendi.

Edirne Belediyesi'nin karpuz üreticisine destek olmak amacıyla başlattığı "Bir karpuz da sen al, çiftçimize destek ol" kampanyasına derneklerden de destek gelmeye başladı. TROYDEM kampanyaya destek vererek Edirne'de bulunan tüm Roman mahallelerinde 3 ton yerli karpuz dağıttı. Başta engelli vatandaşlar olmak üzere tüm dezavantajlı vatandaşlara karpuz dağıtan TROYDEM, yerli karpuz üreticisine sahip çıkmak ve yerli karpuz girmeyen Roman evi bırakmamak için harekete geçti.

Engellilerin sesi olmaya devam ettiğini belirten TROYDEM Başkanı Erkan Makas, "Çiftçimize destek olmak adına 3 ton karpuzu bedava dağıtmaya karar verdik. Öncelikle engelli vatandaşlara dağıtmaya karar verdik. Dezavantajlı vatandaşlarımıza da dağıtıyoruz. Diğer kurumların da buna ses getireceğine inanıyorum. Edirne diğer illere de örnek olacaktır" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Romanlara Bedava Karpuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement