Ehliyetsiz Sürücünün Oyununu Polis Bozdu - Son Dakika
Yerel

Ehliyetsiz Sürücünün Oyununu Polis Bozdu

Konya'da yeni yılın ilk saatlerinde ehliyetsiz direksiyona geçen sürücü, trafik uygulaması yapan polisin gözü önünde arkadaşıyla yer değiştirmek istedi."ehliyetsiz araç kullandırmaktan" işlem yapıldı.

01.01.2012 01:40

Konya'da yeni yılın ilk saatlerinde ehliyetsiz direksiyona geçen sürücü, trafik uygulaması yapan polisin gözü önünde arkadaşıyla yer değiştirmek istedi. Sürücüye "ehliyetsiz araç kullanmaktan", arkadaşına da

"ehliyetsiz araç kullandırmaktan" işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Vatan Caddesi'nde uygulama yapan trafik polisi, yeni yılın ilk saatlerinde 42 NR 706 plakalı otomobili durdurdu.

Alkol kontrolü için hazırlık yapan polis, sürücü İbrahim G. (20) ile yanındaki Mustafa Ç'nin (20) aracın içinde yer değiştirmeye çalıştığını fark etti.

İbrahim G. ile yanındaki Mustafa Ç'yi aşağıya indiren polis, aracın ve her iki kişinin evraklarını istedi.

Ehliyeti olmadığı anlaşılan İbrahim G, "Arkadaşım hasta olduğu için daha yeni direksiyona geçtim. Az ilerde yine o kullanacaktı" diyerek kendini savundu.

Yapılan kontrollerde alkollü çıkmayan ve "ehliyetsiz araç kullanmaktan" işlem yapılan İbrahim G, adliyeye sevk edilecek.

Arkadaşını ceza almaktan kurtarmak için direksiyona geçmeye çalışan Mustafa Ç'ye ise "ehliyetsiz araç kullandırmaktan" 319 lira para cezası yazıldı.

Yapılan işlemlerinin ardından ehliyeti olan Mustafa Ç, aracın direksiyonuna, ehliyetsiz olan arkadaşı İbrahim G'de yanına oturarak uygulama noktasından ayrıldı.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ehliyetsiz Sürücünün Oyununu Polis Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement