Emre Belözoğlu ile Ersun Yanal Arasında Geçen Transfer Konuşması Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu ile Ersun Yanal Arasında Geçen Transfer Konuşması Ortaya Çıktı

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Emre Belözoğlu gelecek sezon Fenerbahçe'de oynayıp, futbolu bırakmak istiyor" diyerek transferi duyurmuştu. İşte transferin perde arkası ve Ersun Yanal ile Emre arasında yapılan telefon görüşmesinin detayları...

23.05.2019 13:10  Güncelleme: 13:11

Fenerbahçe'de taraftarları heyecanlandıran gelişme... Sarı-Lacivertliler'in 1 Temmuz 2012'de yollarını ayırdığı eski kaptanı Emre Belözoğlu'nu yuvaya döndürmek için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

38 yaşındaki tecrübeli orta sahanın sarı-lacivertli yönetimle anlaşmaya vardığı ve ligin bitmesinin ardından 1 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

GÜMÜŞDAĞ DOĞRULADI!

Gelişmeyi Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüş da da doğruladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gümüşdağ, "Emre'nin önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de oynayıp, futbolu bırakma isteği var" ifadelerini kullandı. Emre Belözoğlu'nun gelecek sezonun ardından profesyonel futbol kariyerini noktalayıp sarı-lacivertlilerin teknik kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Emre Belözoğlu ile <a class='keyword-sd' href='/ersun-yanal/' title='Ersun Yanal'>Ersun Yanal</a> Arasında Geçen Transfer Konuşması Ortaya Çıktı

"NE ZAMAN İHTİYAÇ OLSA HİÇ DÜŞÜNMEDEN GELİRİM"

Sözcü'de yer alan habere göre; Bir ay önce teknik direktör Ersun Yanal telefonla aradığı Emre'ye "Seneye şampiyonluk yolunda senin takıma yapacağın liderliğe ihtiyacım var" dedi.38 yaşındaki Emre de, "Fenerbahçe bana ne zaman ihtiyaç duyarsa hiç düşünmeden gelirim, Teklifinizi kabul ediyorum" yanıtını verdi.

Semih Özsoy, Ersun Yanal'ın istediğini Ali Koç'a iletti ve başkan da bu isteği büyük bir memnuniyetle karşıladı. Ali Koç, Semih Özsoy ve Emre Belözoğlu, Etiler lüks bir resturantta mini bir zirve gerçekleştirdi.

Ali Koç, Emre Belözoğlu'na "Emre gel bu sezon şampiyonluk yolunda sahada takıma yardımcı ol… 1 sene futbol oynadıktan sonra da teknik veya idari heyette birlikte belirleyeceğimiz pozisyona geç" dediği öğrenildi. Emre'nin başkan Ali Koç'a teklifi seve seve kabul edeceğini belirtmesiyle taraflar arasında 1 yıllık ön protokol imzalandı.

Emre Belözoğlu ile Ersun Yanal Arasında Geçen Transfer Konuşması Ortaya Çıktı

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu ile Ersun Yanal Arasında Geçen Transfer Konuşması Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • 4Yıldız: SENEYE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMRE YE Mİ İHTİYACINIZ VAR? BEN Mİ YANLIŞ OKUDUM?? HAHAHAHAHAH 9 10 Yanıtla
    hakkı: Sizinkiler gibi abd de değiller anladın ? muhahahahahahaha adamsın emre belezoğlu.... 6 12
  • Şampiyon Cimbom : Hurda aliyoooouun.. 10 8 Yanıtla
  • .: BEN HASTA DERECEDE BİR FENERLİ OLARAK BU DURUMDAN KURTARICI OLARAK EMRE GÖRÜLÜYORSA VAY BU KULUBÜN HALİNE DERİM. EĞER DOĞRUYSA SAYIN ALİ KOÇ VE ERSUN YANAL DA YÖNETİMDE ÇOK KISA ZAMANDA YOLCU DEMEKTİR. 8 3 Yanıtla
  • GS 1905: vah fenerim vah 4 5 Yanıtla
  • Ender: Bu aziz yıldırım fobisi Ali koçu bitirir. Aziz ne yaptıysa tersini yapıyo sadakacı Ali 4 5 Yanıtla
  • Zatımuhterem: Vah ki vah!! 39 yaşındaki Emre'ye kaldı koca fb . Öyle bir konuşuyorsunuzki sanki messi geliyor. Sahada ancak top toplar bundan sonra bu ezik 4 4 Yanıtla
    Emre 5 : Önümüzdeki sezon emre.. Volkan... M. Topal... Bide caner erkini alsınlar kesin fener acık ara şanpuan olur 0 0
  • Fatih: Ha tamam buldu turk futbolunun en cirkef futbolcusu en cirkef takimi yine 5 2 Yanıtla
  • Haaa: İki sahtekar buluşun orda 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement