Ermiş'in Oğulları - Klark Kent Tiyatrosu - Son Dakika
Kültür Sanat

Ermiş'in Oğulları - Klark Kent Tiyatrosu

Ermiş\'in Oğulları - Klark Kent Tiyatrosu

Ermiş'in Oğulları, 7 Ocak'ta ikincikat sahnesinde .

07.01.2017 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermiş'in Oğulları, 7 Ocak'ta ikincikat sahnesinde ...

Ermiş'in Oğulları, yazarı Stephen Karam'ın deyişiyle "acı çekme üzerine bir komedi". Prömiyeri 2011'de, ABD'de yapıldı. Bir yıl sonra, drama dalında Pulitzer Ödülü finalistleri arasında yer aldı. Türkiye'de ilk kez oynanıyor. Hikaye 2006-2007'de, ABD'de geçiyor. Halil Cibran'ın uzaktan akrabası olan Lübnan asıllı bir aile var. Aslında daha çok ailenin büyük oğlu Joseph'ın başından geçenleri

takip ediyoruz. Joseph, fiziksel ve ruhsal birçok acıyla cebelleşiyor. Çevresindeki insanlar da öyle. Trafik kazası, kalp krizi, ölüm, ağrılar, kramplar, nefes darlığı, yürüme zorluğu, işitme engeli, klinik depresyon... her türlü dert var başlarında. Yine de oyun bir komedi. Bu, Klark Kent Tiyatrosu'nun üçüncü oyunu. Daha önce Tom Stoppard'dan Merdivenden İnen Sanatçı ve David Lindsay-Abaire'den İyi İnsanlar'ı oynamıştık.

Yazan: Stephen Karam

Çeviren: Orkun Yeşim, Sibel Ulusoy

Yöneten : Orkun Yeşim

Oyuncular: Anıl Çağlar Tel, Arda Uğurlu, Emre Erturan, Ergin Karataban, Jaki Baruh, Seda Ballıkaya Sanem Gençalp, Zeynep Işık Yardımcı Işık&Efekt Operatörü: Aynur Salman Erturan

Süre: 115'/ iki perde

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Ermiş'in Oğulları - Klark Kent Tiyatrosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi
    01:45 İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin genç belediye başkan adaylarıyla İstanbul'daki Dijital Deneyim Müzesi'nde düzenlenen programda bir araya geldi. İmamoğlu, genç yöneticilerin yeni nesil belediyecilik taleplerine hızlı ve pratik çözümler üretebileceğini belirtti. Ayrıca, İmamoğlu konuşmasında gençlere yönelik yapılan hizmetlerden ve gelecek hedeflerinden de bahsetti.

  • Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı
    00:41 Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı

    Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü'nün (BİSAK) ev sahipliğinde düzenlenen 'Boğaziçi Üniversitesi Geleneksel Ramazan İftarı' etkinliği, üniversitenin Güney Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Öğrenciler ve akademisyenlerin de katıldığı etkinliğe 3 bini aşkın kişi katıldı. İftarın ardından katılımcılar cemaatle akşam namazı kıldı ve toplu dua etti.

  • Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı
    00:09 Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Olduğu Eflatun Filminin Galası Yapıldı

    Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Eflatun filminin galası Torun Center'da gerçekleştirildi. Yönetmen Cüneyt Karakuş, filmin senaryosunun 2013'te kaleme alındığını ve pandemi öncesi çekimlerin tamamlandığını belirtti. Film, görme engelli bir kadının saf ve gerçek aşkı bulma hikayesini anlatıyor. Ayrıca, film Japonya, Kırgızistan, Bangladeş ve Fransa gibi ülkelerde de gösterildi.

  • Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi
    23:04 Kahramanmaraş'ta Depremzedeler İçin Karagöz-Hacivat Gösterisi Düzenlendi

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, depremzede çocuklar için Karagöz-Hacivat gösterisi düzenlendi. Gölge oyunu sanatçısı Hüseyin Yozgatlı tarafından sunulan gösteri, çocuklar tarafından ilgiyle takip edildi. Gösteriyle çocukların yüzleri güldürülmeye çalışıldı.


Advertisement