Evdeki Aşklarım Filmi - Son Dakika
Sinema

Evdeki Aşklarım Filmi

Evdeki Aşklarım Filmi

Evdeki Aşklarım filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Evdeki Aşklarım filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

26.07.2018 09:54

Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleketi Los Angeles'a geri dönmeye karar verir. Ancak Los Angeles'ta 40. yaş gününün akşamı kalacak yere ihtiyaç duyan 3 yapımcısıyla tanışır. Misafir evinde kalmalarına izin veren Alice için sürprizlerle dolu bir gece olacaktır. Alice'in beklenmedik bir şekilde karşısına çıkan yeni ailesi ve yeni romantik ilişkisi, eski kocasının elinde bir çantayla ortaya çıkmasıyla iyice karışacaktır.

Yönetmen: Hallie Meyers-Shyer

Senaryo: Hallie Meyers-Shyer

Oyuncular: Reese Witherspoon, Michael Sheen, Candice Bergen, Pico Alexander, Jon Rudnitsky, Nat Wolff, Eden Grace Redfield, Lake Bell, Dolly Wells, Reid Scott, P.J. Byrne, Ben Sinclair, Josh Stamberg, Jen Kirkman, David Netto, Gaylinn Dean, Sophia Bui, Hope Watson, Alex Noiret, Kim Senser, Jeremiah Caleb, Alex Alcheh, Hank Chen, Paige Spara, Taylor Carr, Gwyneth Glover, Samantha Ressler , Christine Woods, Doug Locke, Shi Ne Nielson, Robb Derringer, Nick L. Williams

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Home Again

Yapımcı Firma: Black Bicycle Entertainment

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 97 dk.

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

Vizyon Tarihi: 14.09.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Evdeki Aşklarım Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement