Fenerbahçe, forvet hattını yeniliyor! Giroud'nun ardından Bakambu da bitiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, forvet hattını yeniliyor! Giroud'nun ardından Bakambu da bitiyor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına devam eden Fenerbahçe, önümüzdeki sezon hücum hattını sil baştan yenilemek istiyor. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan sarı-lacivertlilerin, Chelsea'den ayrılacak Giroud ile prensipte anlaşma sağladığı öğrenilmişti. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'nin, Bursaspor'da da forma giyen 30 yaşındaki Cedric Bakambu'yu gündemine aldığı belirtildi. Kongolu futbolcunun da Kanarya'nın ilgisinden memnun olduğu öğrenildi.

11.05.2021 13:45  Güncelleme: 13:50

Süper Lig'de ezeli rakipleriyle zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, transferde de adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Gelecek sezon öncesi listesinde birçok golcü bulunan Fenerbahçe için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sarı-lacivertlilerin 2014-15 sezonunda Bursaspor forması giyen Cedric Bakambu'yu da gündemine aldığı ileri sürüldü. Çin ekibi Beijing Guoan'da 4. sezonuna giren 30 yaşındaki golcünün aralık ayında sözleşmesi sona eriyor.

Bursaspor'dan sonra Villarreal forması da giyen Kongolu futbolcu Avrupa'ya dönmek isterken, Beijing Guoan ise futbolcusunu elde tutmakta zorlanıyor.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Sarı-Lacivertliler mali şartlar nedeniyle önceliğini bonservissiz oyunculara verdi. Bütçenin stoper ve beklere kullanılacağı aktarıldı. Bu yüzden Cedric Bakambu, Fenerbahçe için çok cazip gözüküyor. Oyuncu da Fenerbahçe'nin ilgisinden memnun.

40 MİLYON EUROYA GİTTİ

Cedric Bakambu, 2014'te top koşturduğu Bursa'da sadece 1 sezon forma giydi. 7.5 milyon euroya İspanyol ekibi Villarreal'e gitti, orada da fırtınalar estirdi. Çin ekibi Guoan, 17 Ocak 2018'de Bakambu için tam 40 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Ancak oyuncu kariyerine artık Çin'de devam etmek istemiyor.

BAKAMBU, GIROUD VE VALENCIA

Önümüzdeki sezon forvet hattında Bakambu, Giroud ve Valencia'nın olması kuvvetle muhtemel. Mame Thiam ve Samatta'ya ise teşekkür edilecek.

Fenerbahçe, forvet hattını yeniliyor! Giroud\'nun ardından Bakambu da bitiyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe, forvet hattını yeniliyor! Giroud'nun ardından Bakambu da bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Seyyah2143: Ah yalı çocuğu bu küçük eniste daha feneri ne kadar borca sokacak bakalim..Besiktasla mucadeleye 24 transfer yetmedi bu sene 48 transfer yaparsin artik ama nafile bu sene oldugu gibi seneyede insallah sampiyon Beşiktaş oluyor..yine paralar boşa gidecek. 2 14 Yanıtla
  • Sertaç: Emekli Meshut a kulübede arkadaş lazim. 3 9 Yanıtla
    Pess: Mesut a bile laf söylüyorsunuz bu kadar kıskançlık olur yada futboldan anlamıyorsun 0 0
  • Yeter: Bursadan topçu almak neya halen akıllanmadınızmı adam bursayı bi yere getirirdi siz fb ne oldugunu bilmiyorsunuz.gidin anadolu takımı yonetin 0 9 Yanıtla
  • Ali: Alooooo ben emre abin demişse olur:)))) 6 2 Yanıtla
  • Yavuz : İyi kazıklar 0 6 Yanıtla
  • Haluk : Tranfer yapıyormuş gibi gözüküp, transfer yapamayan tek kulüp febe şimdiden başlamışlar 2.hafta yine sampiyonuz diye sokağa dökülürler 0 5 Yanıtla
  • Ya adm gibi yönet ya terk et. Sağ olun eksik olmay: İlkleri yaşatıyorsunuz 0 0 Yanıtla
  • Bektaş soylu: Yeter artık ya adm gibi yönet yada terk et. Sag olun kaç yıldır ilkleri yasatıyorsunuz. Bunu hak etmiyoruz. FB em hep yükseklerde olmalı 0 0 Yanıtla

Advertisement