Fenerbahçe, Galatasaray'ın Söz Kestiği Babel İçin Devreye Girdi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Söz Kestiği Babel İçin Devreye Girdi

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaştığı Babel için devreye girdi. Comolli yıldız oyuncunun menajeriyle görüştü.

20.04.2019 12:03

Yeni sezonun transfer çalışmalarını çok yoğun şekilde sürdüren Fenerbahçe'den gündeme bomba gibi düşecek bir hamle geldi.

Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'ın büyük oranda anlaştığı Ryan Babel için harekete geçti. Sportif direktör Damien Comolli, Hollandalı yıldızın menajeriyle bir araya geldi.

BİR KEZ DAHA GÖRÜŞECEKLER

Yapılan görüşmede Babel'in Fulham'daki durumu transfer planlaması masaya yatırıldı. Taraflar önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelecek ve bu kez ekonomik şartlar görüşülecek.

SEZON SONUNDA SERBEST

Fotomaç'ta yer alan bilgiye göre; Alınan bilgilere göre Fenerbahçe sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki Hollandalı futbolcuya 2 milyon euro garanti ücret teklif edecek. Ayrıca Fenerbahçe, Hollandalı yıldıza imza parası da önerecek.

GALATASARAY HAREKETE GEÇİYOR

Bu gelişme sonrası Galatasaray'ın da harekete geçmesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Babel'e yaptığı teklifi revize edeceği öğrenildi.

12 MAÇTA 8 GOL ATTI

Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılarak Fulham'a transfer olan Ryan Babel 12 maçta 4 gol ve 4 asistle 8 gole katkı yaptı.

Fenerbahçe, Galatasaray\'ın Söz Kestiği Babel İçin Devreye Girdi

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Galatasaray'ın Söz Kestiği Babel İçin Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • fenerli: bir fenerli olarak buradan ali koç a sesleniyorum. Arkadaş neden hep galatasarayın buldugu oyunculara salça olup bizi malzeme yapıyorsun sizin özgür iradeniz yokmu???? 3 0 Yanıtla
  • mıstık: busene bjk konturatı uzatmadı diye sakatım diye bjk sattı oynamadı yarın sezon bedevadan para aldı babel bjk gelmesinde nereye giderse gitsin 1 0 Yanıtla
  • Raul: Ali boş başkanin vizyonu ve fitratinda bu var zaten cokta şey yapmamak lazm.. 0 1 Yanıtla
  • Kemal Türk: Oh ne ala memleket, sonra kulüp batmışmış, ya kulübün başarısı ne dünya futbolunda yeri nedir ki 2 milyona 4 milyona futbolcu alınıyor yazık, sonar kulüpler battı daha kötü olun futboldan tiksindim artık, vergi vermeden ülkenin sırtına kambur, şaşalı hayat sonra yardım talebi dilencilik 0 0 Yanıtla
  • korkut dede: Babel 1 ligde oynayacak olsaydı Fulhamda kalırdı)))) 0 0 Yanıtla
  • korkut dede: eh fener fener. her zaman yapacağın bu defa olmayacak. Babel 1 ligde oynayacak olsaydı Fulhamı bırakırmıydı))))))))))))) 0 0 Yanıtla

Advertisement