Galatasaray, Gomis Giderse Yerine Bas Dost'u Getirecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Gomis Giderse Yerine Bas Dost'u Getirecek

Galatasaray, Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılma kararı alması halinde Sporting Lizbon'da forma giyen Bas Dost'un transferini bitirecek.

05.06.2018 08:06  Güncelleme: 08:07

Galatasaray yönetimi Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılmasını aklından bile geçirmiyor. Ama "Teklifler var" diyen Fransız oyuncu ısrar ederse elden bir şeyin gelmeyeceğini de biliyor.

Olumsuz bir durum halinde hazırlıksız yakalanmak istemeyen sarı-kırmızılıların Sporting'te forma giyen Bas Dost'u gündemlerine aldıkları ifade edildi.

GOMIS'TEN 40 MAÇTA 32 GOL

Cimbom'un Gomis'in gitmesi halinde alternatif olarak belirlediği Bas Dost tam bir gol makinesi. Galatasaray formasıyla bu sezon 40 maça çıkan Gomis, bu maçlarda toplam 32 gole imza attı.

Galatasaray, Gomis Giderse Yerine Bas Dost'u Getirecek

Bas Dost ise son iki sezonda Sporting'de gösterdiği performanla göz doldurdu.

BAS DOST'TAN 43 MAÇTA 37 GOL

2016 - 2017 sezonunda 43 maçta 37 gol kaydeden Bas Dost, 2017 - 2018 sezonunda ise 49 maçta 34 gol kaydetti. Bas Dost bir kez de Heerenveen formasıyla 39 maçta 38 gol atarak, 30 gol barajını geçirmişti.

Bas Dost'un Sporting ile olan sözleşmesi, 2020 yılında sona erecek.

Galatasaray, Gomis Giderse Yerine Bas Dost\'u Getirecek

Son Dakika Spor Galatasaray, Gomis Giderse Yerine Bas Dost'u Getirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • cinconlu: Cinconlu olmaktan utanıyorum 3 10 Yanıtla
    Katar: Seni tutanmı var defol 6 2
  • cinconlu: nerden çıktı cimbom sakızları gibi isimmi olur cinbom şekerli çikletleri çilekli muzlu ciklet,bence cincon olsun adımız ciklet adına benzemiyor bundan sonra adımız cimbombom değil cinconcon bu böyle biline 2 6 Yanıtla
  • Hemşinli: Ali Koç tüm ülkeye umut oldu. 1 7 Yanıtla
  • Katat: Siz Emre Akbabayı elden kaçırmayın 5 0 Yanıtla
  • ?: Bas dost fena oyuncu gol ortalamasina bakin adam her sezon 30 atiyor. Gomisle kiyaslanirsa bas dost biraz daha genc, daha hareketli ve uzaktan sutlari var, gomis sirti donuk bir forvet top gelecek biseyler yapacak onun disinda kafa gollerinde etkili. Ama bast dostu oynatacak oyuncu lazim onuda sneijder ucurur, hem vatandasi hemde sneijderin bitirici ara paslariyla bast dost fena ucar bizim ligde. Dost ve sneijder gelmeli gomis de kalmali elbette. Gomis bu sezon 3 kulvards tek basina yapamaz eren malin teki zaten sutlamak lazim. 3 1 Yanıtla
  • CİM BOM: YAV HE HE 0 2 Yanıtla
  • Laz Ziyaa: helal sana cim bom daaa 2 0 Yanıtla

Advertisement