Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Falcao açıklaması! - Son Dakika
Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Falcao açıklaması!

Konyaspor mücadelesi sonrası konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Başkanımızın, yönetimimizin ellerinden geleni yaptığını görüyorum ama bazen olmuyor. Olmamasının sebepleri var. Galatasaray'ın geleceğini de düşünmek zorundayız." dedi.

26.08.2019 00:27  Güncelleme: 00:40

Galatasaray, Süper Ligin 2. haftasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, mücadele sonunda beIN Sports'a konuştu. Terim Falcao ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Terim şu ifadeleri kullandı:

"Biz kendimize bakacağız. Son anda auta gidecek top, iki kişi birbirine çarpacak, oradan Donk'a gidecek, çarpacak, gol olacak. Seri'nin atıldığı bölüme kadar oynadığımız oyun, artırarak yapmamız gereken oyun. Maalesef, şampiyona yakışan bir başlangıç yapamadık. Şimdi arkadaşlar, daha tabii konu hep Falcao. Ben başka şeyler söylemek istiyorum. Başkan, yönetim kurulu, bu işte yetkili arkadaşlarımızın elinden gelen her şeyi yaptığını görüyorum ama bazen olmuyor. Olmamasının en başta UEFA sebebi var.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Falcao açıklaması!

"KULÜPLERİMİZ EKONOMİK OLARAK İYİ DEĞİL"

UEFA'nın yaptırımları arasında, kendinize bu ligde istediğiniz gibi bir şey yapmanız mümkün değil. Canınızı yakıyorlar canınız acıyor. Kulübün ekonomik durumu nedir, dengeler ne olacak. Galatasaray'ın bugününü yarınını düşünüyoruz. Bütün kulüplerimiz bankaların önünde. Ekonomik olarak iyi değil kulüplerimiz. Bu işin böyle gitmeyeceğini hep söylüyorum. Zaten makas açılmış vaziyette. Ben böyle söylediğim zaman, Galatasaray'ın geleceğine dikkat etmek lazım. Bu benim için çok önemli.

"OLMAZSA YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Hoca Falcao'yu istemiyor diyorlar. Kim istemez Falcao'yu? Olursa olur, olmazsa yapacak bir şey yok. Falcao'nun klasını bir kenara bırakacak olursak Galatasaray'ın geleceğini de düşünmek zorundayız."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim\'den Falcao açıklaması!

Son Dakika Spor Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Falcao açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Hemşinli: Falcao bugün açıklanıyor beyler. 1 5 Yanıtla
    Kuleliler: Açıklanan bugün baban,Dimitri Hemşinli 0 0
  • RotasızGassal: Seversiniz foto çekilip instagramda takipçi kasmaları... 3 2 Yanıtla
  • delikan: o top gelecek gidecek çarpacak birilerine değecek yön değiştirecek falan filan ve gol olacak,zaten başka yolu yok her yenilgiden sonra bıkmadınmı bu tarz saçmalıkları söylemeye fatih hocaaaaaa,her dönemki gibi hazır takıma geldin şampiyon yaptın bu sene görelim maarifetlerini.... 2 3 Yanıtla
    Hemşinli: GSnin golüde ona buna çarpıp girdi onu söylemiyor aşşağılık fatih. 2 3
  • GSli: herzaman her yerde en büyük CİMBOMM 3 2 0 Yanıtla
  • Kebapçı: Sahte kabadayı 1 0 Yanıtla
  • Alma: Verme o kadar para verme ... alt yapıdan golcü çıkar ... jagne ye 30 dk fazla idman yaptır golcülüğü öğret 1 0 Yanıtla
  • bilo: beter olun 1 0 Yanıtla
  • Köylü : Kıvırma 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement