Garajistanbul Mayıs Ayında Renkli Etkinliklere Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika
Güncel

Garajistanbul Mayıs Ayında Renkli Etkinliklere Ev Sahipliği Yapacak

Garajistanbul Mayıs Ayında Renkli Etkinliklere Ev Sahipliği Yapacak

Garajistanbul’un Mayıs ayı etkinlik takvimi açıklandı.

05.05.2014 16:31

Garajistanbul'un Mayıs ayı etkinlik takvimi açıklandı.

İstanbulluları tiyatrodan müziğe birçok etkinlikle buluşturacak olan garajistanbul'un Mayıs ayı faaliyet takvimi belli oldu. Türkiye'de ilk kez sergilenecek olan ve Londra'da 10 sezon kapalı gişe oynayan 'Shakspeare'in Bütün Eserleri' garajistanbul'da izleyicilerle buluşacak. Komedi türündeki oyun, 5-12-26 Mayıs 2014 tarihinde garajistanbul sahnesinde izlenebilecek.

ARABESK VE ALATURKA BİR ARADA

"Bu Ne Dünya Kardeşim", "Yalan Yalan", "Hayalimdeki Adam", "Gönlüm Seninle" gibi şarkılara sesiyle hayat veren Yeliz de, "Yeliz ile Arabesk" projesiyle, arabesk ve alaturka şarkılarıyla 8 Mayıs Perşembe günü garajistanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

YÜZDE YÜZ METAL GARAJİSTANBUL'DA

Pentagram ile yaptığı 3 stüdyo albümü ile tanınan ve ilk solo albümünü 'Fanus' adıyla geçen aylarda çıkaran Murat İlkan da garajistanbul'da sahneye çıkacak. Yüzde yüz Metal serisi kapsamında gerçekleşecek olan konserde İlkan haricinde Saints'N'Sinners ve Listana da sahne alacak.

Konser için çok heyecanlı olduğunu belirten Murat İlkan, şöyle konuştu: "Birbirinden yetenekli müzisyenler ve çok sevdiğim dostlarımdan oluşan Saints 'N' Sinners ile aynı gece peş peşe sahneye çıkacak olacağım için heyecanlıyım. Ayrıca, yeni bir isim olan ve öğrencilerimin de içinde olduğu Listana'nın bu konserde yer alacak olmasından çok mutluyum."

"Yüzde Yüz Metal" serisini kapsamında gerçekleştirilecek performanslar, 9 Mayıs gecesi garajistanbul'da izlenebilecek. İkinci solo albümü Hiç Konuşmadan'ı müzikseverlerle buluşturan Mehmet Erdem, yeni şarkılarının yanında Hakim Bey, Herkes Aynı Hayatta, Haydi Gel Gidelim gibi ilk albümünün sevilen eserlerini 10 Mayıs Cumartesi kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere sunacak.

ŞOV TADINDAKİ KONSER

Ödüllü oyuncu ve yorumcu Demet Tuncer, Türkiye turnesinden sonra 'Kaytan Dudak' müzikal stand-up gösterisiyle garajistanbul sahnesinde sevenlerine şov tadında bir konser yaşatacak. Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan konserde, poptan saza, türküden caza geniş bir repertuvar yer alacak. Konser, 14 Mayıs Çarşamba garajistanbul sahnesinde izlenebilecek.

Kafası Karışık Kontrtenor lakabıyla tanınan Nuri Harun Ateş de Lunapark, parktan geçen şarkılar, 'Kalp Kırmayan Erkekler' orkestrası, dans, müzik ve sıra dışı eğlencesiyle 17 Mayıs Cumartesi garajistanbul'da sahneye çıkacak.

Polonya/Türkiye Diplomatik İlişkileri 600. Yıl Kültürel Programı kapsamında gerçekleşecek Karbido "The Table" performansı bir saat süren, sesli ziyafet tadında, elektroakustik bir masayı kullanarak müzik yapan bir dörtlü ve masanın etrafında oturan seyircilerden oluşacak. Limitsiz hayal gücünün ön planda olacağı bu müzikal gösteri 18 Mayıs Pazar günü garajistanbul'da izlenebilecek.

1990 yılında kurulan dünyaca ünlü "Progressive Rock" grubu Anathema Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak. Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Anathema, metal müzik dinleyicileri ile tarzın uzağındaki kesimi birleştiren soundu ile 22 Mayıs Perşembe garajistanbul'da metal müzikseverlerle buluşacak.

Her konserde daha büyük bir kitleye ulaşan ve başarılı sahne performanslarına imza atan Kord Vokal, repertuarlarına ekledikleri sürpriz parçalarla 24 Mayıs Cumartesi hayranlarıyla buluşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Garajistanbul Mayıs Ayında Renkli Etkinliklere Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement