Gediz'de Yıl Sonu Giyim-Nakış Sergisi - Son Dakika
Yerel

Gediz'de Yıl Sonu Giyim-Nakış Sergisi

Gediz\'de Yıl Sonu Giyim-Nakış Sergisi

Gediz Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce açılan Giyim-Nakış kurslarının geleneksel yıl sonu sergileri başladı.

01.05.2014 12:04  Güncelleme: 12:07

Gediz Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nce 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında açılan Giyim-Nakış kurslarının geleneksel yılsonu sergileri başladı.

Gediz Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulunun ilçe merkezi ile belde ve köylerde 16 noktada açtığı Giyim-Nakış kurslarının yılsonu sergilerinin ilki Gümüşlü Köyü Muhtarlık konağında düzenlendi.

Serginin açılışını yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru ile hazırlanan eserlerin sahiplerinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Serginin gezilmesinin ardından tüm misafirlere kıymalı pide ve ayran ikram edildi.

Gediz Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Canata, 06.05.2014 tarihinde Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Sergi Salonunda düzenlenecek olan Giyim-Nakış ve İğne Oyası kurslarının yılsonu sergisi ile 08.05.2014 tarihinde Yenikent Beldesi Gölcük Mahallesi Düğün salonunda düzenlenecek olan Giyim Kursu yılsonu sergilerine tüm sanatseverlerin davetli olduğunu söyledi.

Sergiye İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Canata ve müdür yardımcıları, kurs hocaları ve kursiyerler katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de Yıl Sonu Giyim-Nakış Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement