Gençler Görele İçin Çalışacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Gençler Görele İçin Çalışacak

Gençler Görele İçin Çalışacak

Görele Gençlik Merkezi tarafından üniversiteli gençlerle hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Proje Destek Programı tarafından hibe ile desteklenen “Gençler Görele İçin Çalıyor Projesi” tanıtım toplantısı Görele Gençlik Merkezinde yapıldı.

23.11.2018 17:41

Görele Gençlik Merkezi tarafından üniversiteli gençlerle hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Proje Destek Programı tarafından hibe ile desteklenen "Gençler Görele İçin Çalıyor Projesi" tanıtım toplantısı Görele Gençlik Merkezinde yapıldı.

"Gençler Görele İçin Çalıyor" projesi tanıtım toplantısına katılan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, "Göreleli genç kardeşlerimiz yaşadıkları yere değer katmaya çalışıyorlar. Üniversiteli gençler üretmeye çalışıyorlar. Bizler de Görele Belediyesi olarak her daim gençlerin yanında olduk ve olacağız. Gençlerin yaptığı bu projeyi de destekleyeceğiz. Görele Kemençesi, Görele Dondurması, Mendirek Çay Bahçesi ve tarihi kültürel mekanlar gençlerin bakış açısıyla farklı bir şekilde gün yüzüne çıkacaktır. "Proje aşamasında emeği geçenleri kutluyorum. Projenin sonucunu merakla bekliyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Gençler Görele İçin Çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement