Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, Doğanhisar merkez ve beldeleri Ayaslar, Başköy ile Karaağa'da vatandaşlarla bir araya geldi.

05.05.2011 18:13

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Baloğlu, Doğanhisar merkez ve beldeleri Ayaslar, Başköy ile Karaağa'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Baloğlu, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Yusuf Kahraman ile birlikte Doğanhisar merkez ve bağlı beldelerini ziyaret etti.

İlk olarak AK Parti Doğanhisar İlçe Teşkilatını ziyaret eden Baloğlu, daha sonra Doğanhisar Kaymakamı Mehmet Fatih Koca ve ardından İlçe Belediye Başkanı Salih Öztoklu'yu makamında ziyaret etti.

Baloğlu, ilçeye bağlı Ayaslar Belde Belediye Başkanı Bayram Çavdar'ı, Başköy Belediye Başkanı Abdullah Koç'u ve Karaağa Belediye Başkanı Mehmet Ergül'ü de makamlarında ziyaret etti.

Doğanhisar'da gördükleri ilgiden ve sevgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Baloğlu, "Gerçekten Konya'da çok güzel bir çalışma var. Belediye Başkanlarımız beldelerinde, ilçelerinde çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Geçmişte görülmemiş hizmetlere el birliği ve gönül birliği ile öncülük ediyorlar" dedi.

"Sayın Başbakanımız ve onun ekibi olan bizler, hiçbir zaman vatandaşlarımızın bize verdiği güveni, oyu ve desteği boşa çıkarmadık" ifadelerini kullanan Baloğlu, şunları kaydetti:

"Hizmet aşkıyla gece gündüz çalışarak, elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalıştık. İnşallah 12 Haziran 2011'den sonra da bu destek artarak devam edecek ve bizde bu artan destekle birlikte halkımıza, Konyamıza ve Ülkemize hizmet etmeye el birliği ve güç birliği ile devam edeceğiz. "

Baloğlu, daha sonra ilçe ve beldelerdeki esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement