Aracıyla Geri Gelirken Otopark Görevlisine Çarptı! O Anlar Kamerada - Son Dakika
Güncel

Aracıyla Geri Gelirken Otopark Görevlisine Çarptı! O Anlar Kamerada

Konya'da, cadde kenarındaki bir otoparktan geri geri çıkmak isteyen otomobil, otopark görevlisine çarptı. Görevli olayı hafif yaralı bir şekilde atlatırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

23.11.2018 09:51  Güncelleme: 14:57

Konya'da, cadde kenarındaki bir otoparktan geri geri çıkmak isteyen otomobil, otopark görevlisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif yaralanan otopark görevlisi hastaneye kaldırılırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

ARKASINDAKİ GÖREVLİYİ GÖRMEDİ

Kaza, dün öğle saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Nişantaş Mahallesi Dr. Mehmet Hulusi Baybal Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde kenarındaki otoparktan geri geri çıkmak isteyen sürücünün kullandığı otomobil, otopark görevlisine çarptı. Bu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

OTOPARK GÖREVLİSİNİN YARDIMINA ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KOŞTU

Çarpmanın şiddetiyle başını araca vuran görevli adam yere savruldu. Otopark görevlisinin yardımına, yine kazaya sebep olan araç sürücüsü koştu. Otopark görevlisi, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aracıyla Geri Gelirken Otopark Görevlisine Çarptı! O Anlar Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aracıyla Geri Gelirken Otopark Görevlisine Çarptı! O Anlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • X: Eeeeee ne var bu basit kaza dünya üzerinde hergün binlerce kez yaşanıyo 0 0 Yanıtla

Advertisement