Gta 5 Artık Dünyanın En Çok Satan Oyunu! - Son Dakika
Teknoloji

Gta 5 Artık Dünyanın En Çok Satan Oyunu!

Gta 5 Artık Dünyanın En Çok Satan Oyunu!

GTA 5 satışları oyunun çıkışından 4 yıl sonrasında bile dur durak bilmiyor.

09.11.2017 15:10

GTA 5 satışları oyunun çıkışından 4 yıl sonrasında bile dur durak bilmiyor. Açıklanan son verilerle fenomen haline gelen ünlü video oyunu artık tüm zamanların en çok satan yapımı olmayı başardı. Böylece inanılmaz istatistiklerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Rockstar oyunlarının dağıtımcılığını üstlenen Take-Two 2018 öncesinde 2017'nin son çeyreğine ait raporları kamuoyu ile paylaştı. Burada en çok dikkat çeken şeyse elbette GTA'nın muazzam satış rakamları oldu.

GTA 5 satışları 85 milyona yükseldi!



2013 yılında PS3 ve Xbox 360 için ilk kez satışa sunulduğunda tüm zamanların en hızlı satan video oyunu olan yapım, şimdiye kadar ömrünü tamamlar diye düşünülüyordu ama Rockstar'ın efsane açık dünyası beklentileri aşmaya devam ediyor. Hem 7. nesil, hem de 8. nesil konsollara, aynı zamanda da PC'ye çıkan GTA, 85 milyon satış rakamı ile tüm zamanların en çok satanı olmayı başardı.

gta 5 satışları

Amerika'nın video oyunları tarafında önemli bir başarısı olan yapım, aynı zamanda ülkenin Japonya ile olan video oyun çekişmesinde eşsiz bir öneme de sahip.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Gta 5 Artık Dünyanın En Çok Satan Oyunu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement