Güney Afrikalı gitarist Dan Patlansky Garajistanbul'da - Son Dakika
Güncel

Güney Afrikalı gitarist Dan Patlansky Garajistanbul'da

Çıkardığı albümlerle son dönemde adını sıkça duyuran Güney Afrikalı gitarist Dan Patlansky, YüzdeYüzMüzik kapsamında ilk kez 23 Ekim'de Garajistanbul'da!

20.10.2014 09:04

Yeni nesil, sağlam tuşeli gitaristler arasında her geçen gün adını yüksek yerlere taşıyan Dan Patlansky, gitar çalma tekniğiyle birçok eleştirmen tarafından bir zamanların unutulmaz gitaristi Stevie Ray Vaughan ile kıyaslanıyor.

Dan Patlansky 2005 yılında gerçekleşen Katrina Kasırgası öncesinde New Orleans'ta bir radyo programında doğaçlama bir şarkı çaldı ve ardından kasırgadan hayatını zor kurtararak bu kayıtları 2008 yılı albümünde "Blues For New Orleans" adıyla yayımladı.

"Only An Ocean", "Luca", "Jump On" gibi hit şarkılara sahip olan müzisyen, konserlerinde Jimi Hendrix'ten "Voodoo Chile" ve Leonard Cohen'den "Hallelujah" gibi şarkıları da kendi yorumuyla çalıyor.

Genç gitaristler arasında parmakla gösterilen Dan Patlansky, 23 Ekim'de garajistanbul sahnesi'nde!

YüzdeYüzMüzik etkinliğinde gerçekleşecek olan konser daha önce God Is An Astronaut, Evgeny Grinko, Asaf Avidan, Richie Kotzen, Mr. Big gibi isimlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MOODLIVE tarafından gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güney Afrikalı gitarist Dan Patlansky Garajistanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement