Son dakika haberi! Lübnan patlamasında yakınlarını kaybedenler soruşturmanın kapatılmasından endişeli - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Lübnan patlamasında yakınlarını kaybedenler soruşturmanın kapatılmasından endişeli

Gelen son dakika haberlerine göre Lübnan'da 4 Ağustos 2020'de meydana gelen liman patlamasında hayatını kaybedenlerin yakınları soruşturmanın neticelenmeden kapatılmasından endişe duyuyor.

04.10.2021 20:26  Güncelleme: 21:29

Lübnan'da 4 Ağustos 2020'de meydana gelen liman patlamasında hayatını kaybedenlerin yakınları soruşturmanın neticelenmeden kapatılmasından endişe duyuyor.

Aileler, patlamanın 14. ayında hayatını kaybeden yakınlarının fotoğrafları ve Lübnan bayraklarıyla olayın meydana geldiği liman bölgesinde buluştu.

Her ayın 4'ünde bir araya gelerek soruşturmanın sonuçlanması talebinde bulunan kurban yakınları, ülkede daha önce yaşanan suikast dosyalarının üzerinin örtülmesi sebebiyle, liman patlamasının da aynı kaderi yaşamasından korkuyor.

Ölenlerin ailelerinin sözcüsü İbrahim Hatit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Maalesef, Lübnan'da soruşturmaların bir neticeye varmadığını biliyoruz. Lübnan'daki davaların geçmişi, üstünün örtülmesi ve davaların siyasileştirilmesiyle doludur." dedi.

Son dakika haberi! Lübnan patlamasında yakınlarını kaybedenler soruşturmanın kapatılmasından endişeli
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Lübnan patlamasında yakınlarını kaybedenler soruşturmanın kapatılmasından endişeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement