Hakemlerden Huzur Evine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Hakemlerden Huzur Evine Ziyaret

Hakemlerden Huzur Evine Ziyaret

Kırşehir'de İl Masa Tenisi Temsilciliğine bağlı hakemler, huzurevini ziyaret etti.

03.04.2018 17:31

Kırşehir'de İl Masa Tenisi Temsilciliğine bağlı hakemler, huzurevini ziyaret etti.

İl Temsilciliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret eden hakemler, yaşlılarla sohbet ederek, onların hatıralarını ve tecrübelerini dinledi. Hakemler, huzurevi yetkililerinden yaşlıların sosyal hayat durumları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından konuşan ulusal masa tenisi hakemi Levent Yılmaz, huzurevini ziyaret ederek, kurumda kalan yaşlılara destek olmak istediklerini dile getirdi.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Huzurevi ziyaretimiz esnasında yaşlılarımızın bizden bekledikleri tek şey, oturup onları dinlememiz. Onlarla oturup karşılıklı sohbet ettik. Ziyaretin manevi açıdan önemi de unutulmamalı, ziyaret boyunca yaşlılara çok anlayışlı yaklaşılmalı, konuştukları süre boyunca onları dinlemeye özen gösterilmelidir. Kentte görev yapan ulusal, il ve aday hakemlerinden oluşan gurubumuzla huzurevi sakinlerini ziyaret ettik. Masa tenisi bulunan salonda hakemlerimiz yaşlı amcalarımız ile masa tenisi oynadı. Yaşlılarımızın tecrübe ve birikimlerinden faydalandık."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakemlerden Huzur Evine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement