Hülya Cup Adana Tenis Turnuvası İçin Başvurular Başladı - Son Dakika
Spor

Hülya Cup Adana Tenis Turnuvası İçin Başvurular Başladı

Hülya Cup Adana Tenis Turnuvası İçin Başvurular Başladı

Geçen yıl ilki düzenlenen turnuva 16 Kasım'da başlayacak

08.11.2013 15:56

İstanbul ve Antalya'dan sonra Adana'da ilk kez geçen yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Hülya Cup Adana Özel Seri Senior Tenis Turnuvası için ikincisi 16 Kasım'da başlayacak.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün (ATDSK) ev sahipliğinde, Final VIP ile Diamond Residence'ın sponsorluklarında gerçekleşecek turnuvanın direktörlüğünü Özkan Çetin yapıyor.

ATDSK'nın Başkanı İlker Güner, tenisçilerin 15 kategoride raket sallayacağı, tenis severlerin yaklaşık bir ay tenis heyecanı yaşayacağı turnuva için başvuruların başladığını, son başvuru tarihinin ise 14 Kasım olduğunu bildirdi.

Adana'ya yakışan bir organizasyon olan Hülya Cup'ı bir kez daha kentteki tenis severlerle buluşturmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Güner, şunları kaydetti:

"Geçen yıl bu organizasyona ilk kez ev sahipliği yaptığımızda, bir bebek dünyaya gelmiş gibi heyecanlıydık. Hülya Cup Adana'yı geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimizi söylemiştik. Bu yıl birinci yaşı geride bıraktık. Doğan bir bebeğin yaşaması gibi, Hülya Cup Adana'nın da yıllar boyu ilimizde yapılması için çaba göstereceğiz. Çünkü, Hülya Cup'ı, tenisin yanı sıra, güzel kentimiz Adana'nın tanınması, imajına katkı konulması açısından da önemsiyoruz." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hülya Cup Adana Tenis Turnuvası İçin Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement