Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi" Projesi - Son Dakika
Güncel

Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi" Projesi

Düzce'de erkek yetiştirme yurdu binasının, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne dönüştürüleceği bildirildi.

04.03.2016 12:54

Düzce'de erkek yetiştirme yurdu binasının, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne dönüştürüleceği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Kalıcı Konutlar Güzelbahçe Mahallesi'nde faaliyet gösterirken ev tipi kuruluş modeline dönüşüm nedeniyle kapatılan Erkek Yetiştirme Yurdu binasının tadilat yapılarak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne dönüştürüleceği belirtildi.

Projeyle ilgili protokolün imzalandığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz iş adamlarından Kamil Çilingir tarafından tadilatı üstlenilen binanın, tadilat protokolü Vali Ali Fidan'ın başkanlığında Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ve İş adamı Kamil Çilingir tarafından valilik makamında imzalandı. Tadilatı tamamlanarak hizmete girecek olan kuruluşun yeni ismi Neriman Çilingir Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi olacaktır. Bilindiği üzere iş adamı Kamil Çilingir Düzcenin ilk huzurevi olan Hilmi Çilingir Huzurevi'nin tadilat ve teşrifatını yaptırarak böyle güzel bir kurumu ilimize kazandırmıştır. Tadilat protokolü ile yapımı tamamlanıp açılacak olan yeni huzurevi, 80 kişi kapasiteli olarak planlanmış olup, rehabilitasyon için sırada bekleyen 29 vatandaşımızın barınmasına katkı sağlayacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement