İsmmmo 29 Mayıs"Ta Yeni Başkanını Seçiyor - Son Dakika
Güncel

İsmmmo 29 Mayıs"Ta Yeni Başkanını Seçiyor

İstanbul serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) 29 Mayıs'ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak olan seçimle yeni başkanını seçecek.

21.05.2016 08:30

İstanbul serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) 29 Mayıs'ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak olan seçimle yeni başkanını seçecek.

İstanbul 40 bin'e yakın üye sayısı bulunan İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) Başkanı adaylarından Yücel Akdemir, "İnsanlık tarihi kadar geçmişi olan mesleğimizi kurumsal bir kimlikle icra etmeye başladığımızdan bu yana 26 yıl geçti. Çok yol aldık, daha alacağımız bir o kadar uzun yol var. Önemli olan, vizyonumuz, hedeflerimizin ve stratejimizin belirgin olmasıydı. Bugün hep birlikte yazdığımız Odamızın tarihi, hepsine sahip olduğumuzun kanıtıdır. Mesleğimizin geleceğinin müşteriye çeşitli hizmetleri sunmak üzere, bilgiye yatırımda olduğunun bilinciyle eğitim programlarını hazırladık, insanımıza yatırım yaptık. Şimdi artık mali müşavir olarak, birlikte iş yapma kültürünü de geliştirmek üzere, müşterilerin "Güvenilir işletme danışmanı" misyonu var önümüzde. Sadece defter tutan değil, mali raporları hazırlayan, yorumlayan, yönetim danışmanlığı yapan, uzmanlıklarıyla daha çok kazanan bir meslek mensubu olmak üzere eğitim projelerimizle geleceğe yürüyoruz" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İsmmmo 29 Mayıs'Ta Yeni Başkanını Seçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement