İBB, bundan böyle İstanbul'da evcil hayvanların sahipleriyle beraber yolculuk yapabileceğini duyurdu - Son Dakika
Güncel

İBB, bundan böyle İstanbul'da evcil hayvanların sahipleriyle beraber yolculuk yapabileceğini duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla alınan karar neticesinde bundan böyle toplu ulaşım araçlarında evcil hayvanların sahipleriyle yolculuk yapabileceğini duyurdu.

03.10.2022 14:30  Güncelleme: 17:08

İBB'den yapılan açıklamaya göre, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla konunun uzmanlarıyla bir üst kurul oluşturularak toplu ulaşım araçlarında kedi, köpek ve kuşların sahipleriyle seyahat edebilme şartları yeniden düzenlendi.

5 KİLODAN FAZLA KÖPEKLER BELLİ SAATLERDE SEYAHAT EDECEK

Evcil hayvan sahiplerini sevindiren düzenlemeye göre metro, otobüs ve vapur gibi toplu ulaşım araçlarında rehber ve 5 kilogramdan hafif köpekler, kediler ve kuşlar gün boyu, 5 kilogramdan fazla köpekler ise toplu ulaşımın yoğun olduğu 07.00-10.00 ve 16.00-20.00 saatleri dışında yolculuk yapabilecek. Köpekler, ağızlık ve tasmalarıyla kediler, özel çantalarıyla kuşlar da kafesleriyle seyahat edebilecek.

İstanbul'da evcil hayvanlarla seyahat dönemi başlıyor
İstanbul'da evcil hayvanlarla seyahat dönemi başlıyor
İBB, bundan böyle İstanbul\'da evcil hayvanların sahipleriyle beraber yolculuk yapabileceğini duyurdu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İBB, bundan böyle İstanbul'da evcil hayvanların sahipleriyle beraber yolculuk yapabileceğini duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Resul Songul: Kardeşim hayvanla beraber yolculuk yapmaya çekinen korkan insanların hali ne kl olacak hatvan severim ama hayvanla yolculuk yapmak istemem sonucda korkan insanlar var onların hakları ne olacak 37 11 Yanıtla

Advertisement