Eski sevgilisini darbettiği ileri sürülen şahıs, 10 yerinden bıçaklandı - Son Dakika
3. Sayfa

Eski sevgilisini darbettiği ileri sürülen şahıs, 10 yerinden bıçaklandı

Eski sevgilisini darbettiği ileri sürülen şahıs, 10 yerinden bıçaklandı

İzmir'in Bornova ilçesinde iddiaya göre, eski sevgilisini darbeden şahsa yoldan geçen bir kişi müdahalede bulundu. Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği belirsiz kişi eski sevgilisini darbeden şahsı ve yanında bulunan arkadaşını 10 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

22.08.2021 18:18  Güncelleme: 19:39

Bornova'nın Altındağ semti Kemalpaşa Caddesi üzerinde cumartesi günü akşam saatlerindemeydana gelen olayda, eski sevgilisiyle buluşan Ahmet T.D. (29) ve eski sevgilisi M.Ö. arasında tartışma çıktı, tartışmada Ahmet T.D, M.Ö'yü darbetti.

10 YERİNDEN BIÇAKLAYIP KAÇTI

Bu esnada caddeden geçmekte olan kimliği belirsiz bir kişi, Ahmet T.D'ye tepki gösterdi. Ahmet T.D. ile kimliği belirsiz kişi arasında tartışma başlarken, tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ardından Ahmet T.D'nin arkadaşı Osman Ç. (19) de kavgaya dahil olurken, kimliği belirsiz kişi yanında bulunan bıçakla Osman Ç'yi ve Ahmet T.D'yi 10 yerinden bıçaklayarak kaçtı.

1 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesiyle ağır yaralandığı belirlenen Ahmet T.D. ve arkadaşı Osman Ç, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan Osman Ç. taburcu edilirken, Ahmet T.D'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayın ardından polis ekipleri, şüphelinin yakalanması içi çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Eski sevgilisini darbettiği ileri sürülen şahıs, 10 yerinden bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yahya Akpinar: Hak etti. 0 0 Yanıtla
  • Tuncay Öter: Bir Kadir şeker benzeri olay daha 0 0 Yanıtla

Advertisement