JCI 2019 Eskişehir Başkanı Serdar Tomris Oldu - Son Dakika
Güncel

JCI 2019 Eskişehir Başkanı Serdar Tomris Oldu

JCI 2019 Eskişehir Başkanı Serdar Tomris Oldu

Kısa adı JCI olan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Eskişehir Şubesi 2018- 2019 Devir teslim törenini SİSH Restorurant'da düzenlenen etkinlikle gerçekleştirdi.

20.12.2018 14:22  Güncelleme: 14:21

Törende 2018 JCI Eskişehir Başkanı Anıl Köroğlu görevini 2019 JCI Eskişehir Başkanı Serdar Tomris'e devretti.

ESGİAD Şube Başkanı Ulaş Entok, JCI Türkiye Yönetiminden Elçin Gür, Türkiye Senatörlerinden Hakan Ocak ve farklı şubelerden pek çok JCI üyesinin katıldığı geceye ilgi epey büyük oldu.

JCI 2019 Eskişehir Başkanlığını devir alan Serdar Tomris JCI Başkanı olarak bugün bu sorumluluğu teslim almak benim için bir gururdur. Yıllardır üyesi olduğum JCI köklü ve büyük bir aile, ben de bunun parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu sene #dahaiyiyedoğru mottosu ile ben ve yönetim kurulumdaki arkadaşlarımız hayata artı katmak adına birçok proje gerçekleştireceğiz. JCI hayata, topluma değer katmak için, topluma hizmet etmek için çaba harcayan bir oluşum. Birlikte yaparak öğrenmek, bu deneyimi yaşamak gerçekten heyecan verici bir duygu. Bugün buraya gelen bu güzel geceyi bizlerle paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, 2019'un hepimiz için mutlu ve barış dolu bir yıl olmasını diliyorum diye konuştu.

Kolye değişim ritüeli ve geleneksel JCI Pasta töreninin ardından JCI 2019 Yeni üyesi isimlere pinleri takıldı.Konuklar etkinliğin ardından 222'de sahne alan Şimal'in unutulmaz şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel JCI 2019 Eskişehir Başkanı Serdar Tomris Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement