Kadın Hırsızı Yakalayan Kadınlar Sokak Ortasında Evire Çevire Dövdü - Son Dakika
Güncel

Kadın Hırsızı Yakalayan Kadınlar Sokak Ortasında Evire Çevire Dövdü

Adana'da bir takı dükkanından kol saati ve toka çalan kadın hırsızı iş yerinde çalışan 3 kadın fark etti. Kısa süren kovalamacanın ardından yakalanan hırsızı 3 kadın sokak ortasında darp etti.

27.04.2018 09:14  Güncelleme: 10:19

Adana'da bir iş yerinden kol saati ve toka çalan kadın hırsız, iş yerinin 3 kadın çalışanı tarafından kovalanarak darp edildi. Hırsızı, kadınların elinden Seyhan Belediyesi'nin güvenlik görevlileri kurtararak polise teslim etti.

İŞ YERİNDEN TOKA VE KOL SAATİ ÇALINCA FARK EDİLDİ

İddiaya göre, H.O. isimli kadın, bir bijuteriden 1 kol saati ve toka çalıp kaçtı. Olayı fark eden iş yerinin çalışanları Yağmur Y., Zeliha A. ve Remziye Ç., H.O.'yu kovalamaya başladı.

Kadın Hırsızı Yakalayan Kadınlar Sokak Ortasında Evire Çevire Dövdü

BELEDİYE GÖREVLİLERİ KADINI YAKALADI

Seyhan Belediyesi'nin bahçesine girip, çaldığı eşyaları yere atarak belediyenin diğer kapısından çıkan H.O.'nun peşine belediyenin güvenlik görevlileri de düşerek kadını yakaladı.

Kadın Hırsızı Yakalayan Kadınlar Sokak Ortasında Evire Çevire Dövdü

İŞ YERİ ÇALIŞANLARI 3 KADIN, HIRSIZI DARP ETTİ

Bu sırada iş yerinin kadın çalışanları ise H.O.'yu darp etti. Kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuşurken, belediye çalışanları H.O.'yu iş yeri çalışanlarından kurtararak polise teslim etti.

Kadın Hırsızı Yakalayan Kadınlar Sokak Ortasında Evire Çevire Dövdü

TÜM YAŞANANLAR KAMERADA

Tüm yaşananlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Hırsızlık ve darp olayına karışan 4 kadın da gözaltına alındı.

Kadın Hırsızı Yakalayan Kadınlar Sokak Ortasında Evire Çevire Dövdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadın Hırsızı Yakalayan Kadınlar Sokak Ortasında Evire Çevire Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ++++++++++++: ADANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 11 0 Yanıtla
  • Lastikçi: Olaya müdahil olmayan kalmamış. Helal olsun. Hırsız arsız bundan anlar. Tebrikler ADANA 4 1 Yanıtla
  • ALİ: Hırsızlık yapan kişiyi dövenler acaba polis çağırmadan yaptıkları işlemler doğru mu ?? bence doğru değil ?? kanun var nizam var ben olsam en azından darp etmem polise çağırır teslim ederim. 1 4 Yanıtla
    :/: polise teslim ediyorsun senden önce çıkıyor karakoldan bence darp etmeleri iyi olmuş. 3 1
  • doğrucu: hırsızlık, dolandırıcılık suç değil bu ülkede.. savcının karşısına geçince hemen salıveriliyorlar.. olan mağdura oluyor.. paralarda gidiyor.. şaka gibi bir adalet. 4 1 Yanıtla
  • bestami gök: yürü be adana kim tutar 3 1 Yanıtla
  • Harbici..: Böyle hırsızları ceza evine atmıyorlar ama verilecek en güzel ceza kafes için hayvanat bahçesinde cezasını çekene kadar yaşatmaktır. Hayvanlar ne yiyorsa bu tip yaratıklarda aynısını yesin ziyarete gelen insanlar hayvanların içinde yaşayan insan canlısını görsünler.. 2 0 Yanıtla
  • LAZUTLAR: Emniyet Genel müdürü Adana yaşanan onca hadiseye çözüm bulamadan sırf milletvekili olmak için teşkilatının üstün çabasını arkasında bırakarak istifa etmiş. Bu da Adanaya çözüm üretmedi 2 0 Yanıtla
  • Fatih: Conodur iyi dayak yerken zicmadi oldugu yere acip 1 0 Yanıtla
  • Faruk yazır: İşte Kadınlık onuru budur.Helal olsun. 0 1 Yanıtla

Advertisement