Kadro dışı kalan Caner Erkin, teknik direktör Erol Bulut'u arayarak özür diledi - Son Dakika
Spor

Kadro dışı kalan Caner Erkin, teknik direktör Erol Bulut'u arayarak özür diledi

Göztepe maçında oyundan alınmasına tepki gösterdikten sonra Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin'den sürpriz bir hamle geldi. Tecrübeli sol bek Erol Bulut'u arayarak özür diledi. Caner Erkin'in takıma dönmesiyle ilgili son kararı teknik heyet ve yönetim verecek.

06.03.2021 21:27  Güncelleme: 22:11

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi kadroya dahil edilmeyen ve o günden beri kadroda yer almayan Caner Erkin konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

ÖZÜR DİLEDİ

Milliyet'in haberine göre, Fenerbahçe'de İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıkları devam ederken Trabzonspor maçı öncesinde teknik heyetin kararı doğrultusunda kadroya dahil edilmeyen Caner Erkin'den hamle geldi. Caner Erkin, Teknik Direktör Erol Bulut'u arayarak özür diledi.

Kadro dışı kalan Caner Erkin, teknik direktör Erol Bulut\'u arayarak özür diledi

Son Dakika Spor Kadro dışı kalan Caner Erkin, teknik direktör Erol Bulut'u arayarak özür diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fenerli : erolun özür dilemesi gerek Caner takımın yarısııdır 7 12 Yanıtla
  • unedem: yanlış anlamayın neerol buluttan ne canerden bu takımam fayda gelmez bırakın bu işleri mesutu cengiz holding getirdi iyi olsaingilterede kalırdı neyse zaren futbol endüstri spor falan değil artık onun çin olmayacak işler yapıyorlar 8 4 Yanıtla
  • yorumcu: erol bulut'a birisi fenerbahcenin kontra atak degil de hucum futbolu alan daraltma rakibi bogma rakip sahadan cıkmama oyununa gecmedigi sürece fener 3 puanları anca rüyasında görür 1 0 Yanıtla

Advertisement