Kanadalı Oyuncunun Otel Odasında Ölü Bulunması - Son Dakika
Güncel

Kanadalı Oyuncunun Otel Odasında Ölü Bulunması

Ünlü yıldız için otopsi işleminin yarın yapılması planlanıyor

14.07.2013 13:16

Kanadalı genç oyuncu Cory Monteith'nin otel odasında ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, ünlü yıldızın otopsi işleminin yarın yapılmasının planlandığı bildirildi.

Vancouver polisinin verdiği bilgiye göre, Türkiye'de de yayınlanan Glee dizisindeki Finn Hudson rolüyle tanınan 31 yaşındaki Monteith, Fairmont Pacific Rim oteline 6 Temmuz'da giriş yaptı.

Otelin 21. katındaki odasında ölü bulunan ünlü oyuncunun dün erken saatlarda otele yalnız döndüğü, akşam satalerini ise arkadaşlarıyla birlikte dışarda geçirdiği kaydedildi.

Adli tıp uzmanı Lisa Lapointe yaptığı açıklamada, ölümün tam olarak neden gerçekleştiğine yönelik tam bir bilgi sahibi olmadıklarını belirtti. Lapointe, otopsinin yarın yapılmasını planladıklarını söyledi.

Monteith'in cesedi, otel görevlisinin ünlü yıldızın otelden ayrılma saatini kaçırması nedeniyle durumdan şüphelenmesi üzerine bulunmuştu.

Bu arada, Cory Monteith'nin bir süre önce madde bağımlılığı tedavisi kapsamında bir sağlık kurumuna yatmayı kabul ettiği, ünlü yıldızın 19 yaşında da aynı nedenle rehabilitasyon tedavisi gördüğü belirtildi.

Ünlü oyuncunun Glee dizisindeki rol arkadaşı Dot-Marie Jones de sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından, "şakacı ve büyüleyici bir kişiliği bulunan Monteith'in ölümüyle ilgili söyleyecek bir hiç bir söz bulamadığını, kalbinin kırıldığını" yazdı.

Amerikalı şarkıcı Zooey Deschanel ise "Böyle yetenekli bir insanın kaybının çok trajik olduğunu" belirtti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kanadalı Oyuncunun Otel Odasında Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement