Karacabey'e Eğitim Yardımları - Son Dakika
Yerel

Karacabey'e Eğitim Yardımları

İlçeyi ziyaret eden ve bir takım incelemelerde bulunan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, ilçede eğitim yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

27.02.2014 15:26

Karacabey ilçesini ziyaret eden ve bir takım incelemelerde bulunan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, ilçede eğitim yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kaymakam Ahmet Yurtseven'i makamında ziyaret eden Gülsar, daha sonra ilçedeki eğitim yatırımları konusunda incelemelerde bulundu.

Ziyaretler sırasında açıklama yapan Gülsar, "Karacabey ilçesine 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyon yapılmak üzere 2014 yılı yatırım programına alındı. Ulviye Fen Lisemizin öğrenci pansiyonu içinde çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak müdürlüğümüzün girişimleri sonucunda biri 125 diğeri 250 dönüm olmak üzere ilçeye iki yeni eğitim alanı kazandırıldı. Bunlardan 125 dönümlük alana en kısa sürede farklı programlarda orta öğretim okulları yapılacak. 250 dönümlük eğitim alanı ise Karacabey ilçesinin ileriye dönük ihtiyacına yönelik eğitim yatırımları olarak planlanıyor" dedi.

Okullarda fiziki şartların eskisine nazaran çok daha iyi olduğunu dile getiren Gülsar, "Fiziki şartlarımızı iyileştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Sınıf mevcutlarımız makul seviyeye geldi. Derslik sayımız 2002 yılında 8 bin 300 iken, son 10 yılda eğitime 6 bin derslik kazandırıldı. Bunu yeterli görmüyoruz. Okullarımızda en iyi en güzel fiziki ortamları oluşturmayı ve bu ortamlarda öğrencilerimize en kaliteli eğitimi vermeyi hedefliyoruz" ifadesini kullandı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karacabey'e Eğitim Yardımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement