Karacabey'e PTT'den 'teknolojik' yatırım - Son Dakika
Güncel

Karacabey'e PTT'den 'teknolojik' yatırım

Karacabey\'e PTT\'den \'teknolojik\' yatırım

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen PTT yöneticileri, PTT'nin yeni hizmetlerinden olan ve 7/24 teslimatı mümkün kılan "kargomat 7/24" ürününü ilçeye kazandırmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

06.06.2020 14:02  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen PTT yöneticileri, PTT'nin yeni hizmetlerinden olan ve 7/24 teslimatı mümkün kılan "kargomat 7/24" ürününü ilçeye kazandırmak için kolları sıvadıklarını söyledi. Başkan Özkan da 3T vizyonunun önemli parçalarından biri olan teknolojik yatırımların, ilçede hayatı kolaylaştıracak hamlelerle devam ettiğini söyledi.

PTT Bursa Başmüdürü Hüseyin Salman önceki gün, PTT yöneticileri ile birlikte Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, PTT tarafından ilçeye kazandırılacak kargomat görüşüldü. PTT'nin inovatif ürünleri arasında yer alan ve 7/24 teslimatı mümkün kılan bu kargomatlar sayesinde, vatandaşlar kargolarına artık daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyor. Bursa'da bu zamana kadar 22 tane konumlandırılan kargomat'ın 23. durağı ise Karacabey olacak.

PTT Başmüdürü Salman projeyle ilgili yaptıkları açıklamada, "Kargomat 7/24, PTT A.Ş.'nin hayatı kolaylaştıran yeni ürünleri arasında yer alıyor. Kargo bekleme dönemini sona erdiren cihaz, müşterilerin gönderilerine istedikleri yer ve zamanda ulaşmalarını mümkün kılıyor. Gönderiler, alıcının adreste bulunmaması veya bu yönde talep beyan etmesi halinde güvenli, hava şartlarından etkilenmeyen ve 7 gün 24 saat hizmet veren Kargomat 7/24'e sevk ediliyor. Alıcı adına bu cihaza gönderi bırakılması halinde, kişinin cep telefonuna gönderinin hangi Kargomat 7/24'te olduğu, gönderi barkod numarası ve teslimat şifresi bilgilerini içeren bir kısa barkod numarası ile teslimat şifresi bilgilerini içeren bir kısa mesaj iletiliyor. Alıcı, gönderisini teslim almak için Kargomat 7/24'ün dokunmatik özellikli ekranına T.C. kimlik numarasını ve cep telefonuna iletilen şifresini giriyor. Mobil entegrasyonu tamamlanan Kargomat 7/24'e ait işlemler, akıllı telefon uygulamaları üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Bu alternatifte müşteri, uygulamadaki QR kodunu cihazın barkod okuma bölmesine göstererek gönderisini teslim alabiliyor" ifadelerine yer verdi.

Başkan Özkan ise bu konuda yaptığı açıklamada,"Teknolojik yatırımları çok önemsiyoruz. 3T vizyonumuzdan en önemli unsurlarından bir tanesi de teknoloji odaklı yatırımlar. 7/24 teslim imkanı sunmasıyla bu proje,vatandaşlarımıza, özellikle kırsal mahallelerimizden gelenlere pratiklik kazandıracaktır. Planlanan yerleri teknik arkadaşlarımız değerlendirip en kısa sürede kargomatı ilçemize kazandıracağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karacabey'e PTT'den 'teknolojik' yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • KOSGEB, 2023'te 107 Bin İşletmeye 18,1 Milyar Lira Destek Sağladı
    11:10 KOSGEB, 2023'te 107 Bin İşletmeye 18,1 Milyar Lira Destek Sağladı

    Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), 2023'te çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren yaklaşık 107 bin işletmeye 18,1 milyar liradan fazla destek sağladı. KOSGEB'in 2023 Yılı Faaliyet Raporu'na göre, desteklerin çoğu Akdeniz Bölgesi'ndeki işletmelere verildi. Ayrıca, deprem bölgesindeki işletmelere 12,8 milyar lira destek sağlandı.

  • Boydak Holding'in eski yöneticisi Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı
    11:10 Boydak Holding'in eski yöneticisi Bekir Boydak İstanbul'da yakalandı

    FETÖ üyesi olmaktan hüküm giyen Boydak Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Bekir Boydak, İstanbul'da yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda evinde yapılan aramada para ve ziynet eşyası ele geçirildi. Bekir Boydak, işlemleri için emniyete götürüldü.

  • Uzmanı açıkladı: 'Bir günlük oruç bir saatlik yürüyüşe eş değer'
    11:09 Uzmanı açıkladı: 'Bir günlük oruç bir saatlik yürüyüşe eş değer'

    Oruç tutmanın bir saatlik yürüyüşe eş değer olduğunu belirten Diyetisyen Gülsüm Hazman, orucun kalp sağlığına da olumlu etkilerinin bulunduğunu belirtti. Oruç tutmanın hem bedene hem de ruha iyi geldiğini söyleyen Hazman, orucun vücutta bir onarım sağladığını ve bağışıklık sistemini yenilediğini ifade etti.

  • ICRC Başkanı: Gazze'deki durum tarif edilemeyecek kadar kötü
    11:08 ICRC Başkanı: Gazze'deki durum tarif edilemeyecek kadar kötü

    Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) Başkanı Mirjana Spoljaric Egger, Gazze'deki durumun tarif edilemeyecek kadar kötü olduğunu belirterek, İsrail'in işgalci devlet olarak Gazze'deki nüfusa hizmet sağlama, bunu yapmaması halinde ise insani yardımların girişine izin verme yükümlülüğü bulunduğunu söyledi. Egger, Gazze'deki insani durumun kötüleştiğini ve özellikle çocukların en çok etkilendiğini ifade etti. ICRC'nin Gazze'de aktif olarak çalıştığını ancak daha fazla insani yardım sağlanması gerektiğini vurgulayan Egger, İsrail'in Gazze'deki Filistin halkına karşı insani hizmet sağlama veya insani yardıma izin verme yükümlülüğü taşıdığını belirtti.

  • İstanbul'da Sokakta ve Trafikte Sinirler Gerildi
    11:08 İstanbul'da Sokakta ve Trafikte Sinirler Gerildi

    İstanbul'un çeşitli ilçelerinde yaşanan olaylarda, park yeri anlaşmazlığı, kavga ve tartışmalar nedeniyle sinirler gerildi. Sarıyer'de vale ile taksi sürücüsü arasında çıkan tartışmada bıçaklı kavga yaşandı. İstiklal Caddesi'nde iki kadın arasında çıkan kavgada ise dakikalarca birbirlerinin saçını tutarak hareket edemediler. Tarlabaşı'nda ise kaldırımda tartışan iki genç birbirlerini ittirdi. Tüm bu olaylar ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

  • YTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, deprem teknolojileri hakkında uyarılarda bulundu
    11:08 YTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, deprem teknolojileri hakkında uyarılarda bulundu

    YTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, deprem teknolojilerinde önemli yere sahip sismik izolatörler ve karbon elyafın doğru binada kullanılması konusunda uyarılarda bulundu. Koçak, depreme dayanıklı bir yapının tasarımdan imalat sürecine kadar modern teknolojilerin kullanıldığı, her türlü risklerin ortadan kaldırıldığı, hem depreme ve dış etkilere karşı güçlü hem de yaşam alanlarının çok kaliteli olduğu bina anlamına geldiğini söyledi.

  • Bilecik'te Otomobil Parçaları Çalan Şüpheli Yakalandı
    11:07 Bilecik'te Otomobil Parçaları Çalan Şüpheli Yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir otomobilin çeşitli parçalarını çaldığı iddia edilen şüpheli, Vezirhan beldesinde gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, çalınan malzemeleri taktığı otomobiliyle yakalanan şüpheli hakkında yasal işlem başlattı.

  • AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya geldi
    11:07 AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya geldi

    AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Aydın, gerçekleştirdiği ziyaretlerde, hayata geçirmek için '14 İlkede 61 Proje' hazırladıklarını belirterek Ortahisar Belediyesi'ni istişare kültürü ile yönetmek için vatandaşların oyuna talip olduklarını belirtti.


Advertisement