Karacan'dan Başkan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Karacan'dan Başkan'a Teşekkür Ziyareti

Karacan\'dan Başkan\'a Teşekkür Ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu'na konuk olan Lastik-İş Genel Başkanı Karacan, işçinin teşekkürünü iletti.

03.01.2012 14:43

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan'ı misafir etti. Karacan, Büyükşehir tarafından Vinsan'da sendikaya tahsis edilen alandaki çalışmalarla ilgili Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi verdi ve işçilerin teşekkürünü iletti.

TESİS İNŞAATI BAŞLADI

Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Karacan, Büyükşehir tarafından sendikaya tahsis edilen Vinsan'daki alanda yapımına başlanan tesislerle ilgili Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi verdi. Karacan, ''İşçilerimizin teşekkürünü bir kez daha iletmek için sizi ziyaret ettik. Tesis çalışmalarımıza başladık. Güzel bir tesisi hayata geçirmek istiyoruz. Sayenizde, herkesin imrenerek bakacağı bir tesise kavuşmuş olacağız'' dedi.

İŞÇİNİN YANINDAYIZ

Her zaman işçinin, çalışanın yanında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Burada güzel bir projeyi hayata geçirmenizi bekliyoruz. Yaz aylarında burada güzel bir tesis ortaya çıktığında kentimiz güzel bir eser kazanmış olacak. Büyükşehir olarak biz de sahil bölümünde yürüyüş yolları yapıyoruz'' açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacan'dan Başkan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement