Otomobilin çarptığı küçük kız "Kurtulacak mıyım?" diyerek gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobilin çarptığı küçük kız "Kurtulacak mıyım?" diyerek gözyaşlarına boğuldu

Karaman'da yaşanan olayda, bir cadde üzerinden karşıdan karşıya geçmek isteyen küçük kıza araba çarptı. Şokun etkisiyle çok korkan minik İclal, sağlık görevlilerine "Ağabey kurtulacak mıyım?" diye sordu.

06.08.2020 14:01  Güncelleme: 15:13

Karaman'da bir cadde üstünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan İclal Sarı'ya (9), Musa K. yönetimindeki araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun kenarına savrulan küçük kıza sağlık ekipleri müdahale etti. Minik İclal yaşanan olayın etkisiyle korkup "ağabey kurtulacak mıyım?" diye sordu. Küçük kızı sağlık ekipleri sakinleştirdi.

Alacasuluk Mahallesi Özcan Genç Caddesi üzerinde yaşanan olayda karşıdan karşıya geçmek isteyen minik İclal Sarı'ya Musa K. yönetimindeki 70 FK 726 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile küçük kız yol kenarına savruldu. Küçük kıza ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

"AĞABEY KURTULACAK MIYIM?"

Olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük kızı muayene ettikleri sırada minik İclal sağlık ekiplerine "Ağabey kurtulacak mıyım?" diye sorup ağlamaya başladı.

Korkan ve ağlamaya başlayan küçük kızı sağlık ekipleri sakinleştirerek ambulansa aldı. Yaralı kız, ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından otomobil sürücüsü Musa K.'yı ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Otomobilin çarptığı küçük kız 'kurtulacak mıyım?' diyerek gözyaşlarına boğuldu
Otomobilin çarptığı küçük kız 'kurtulacak mıyım?' diyerek gözyaşlarına boğuldu
Otomobilin çarptığı küçük kız "Kurtulacak mıyım?" diyerek gözyaşlarına boğuldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobilin çarptığı küçük kız 'Kurtulacak mıyım?' diyerek gözyaşlarına boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Vatandaş. : Oy abisi sana kurban olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.. 6 1 Yanıtla
  • Sürücü ceza almalı: Hala yaya için öncelik kuralına uymayan sürücüler var. Yaya yola adım attığı an yaya geçidi olsun olmasın durup yol vermeyi öğrenemediler. Her gün böyle bilinçsiz sürücüler yüzünden bir sürü ana baba evlatsız çocuklar ana babasız kalıyor. Gideceğiniz yere 10 dakika geç gitmeniz birilerinin canını tehlikeye atmaktan önemli değil 1 3 Yanıtla
    Canını yolda mı buldun: Çocuklara Anna baba araçların tehlikeli olduğunu öğretmeleri mümkünse göz önünden ayırmamalı dahası sürücü yolunda gider o da sonuçta insan dalgınlık yaşanabilir kazaların bir kısmıda böyle gerçekleşiyor ancak karşıdan karşıya yoldan geçecek şahısta bir sağa bir sola mümkünse baksın kıymetleyse canı pat diye yolun ortasına çıktı mı sürücü ne yapsın hatayı tek yaya önce kendi canını düşünecek yola atlamak nedir. 0 0
  • Serkay : Çarpan cezalandırılmalı 0 4 Yanıtla
  • Ada: Kuzum benim kıyamam.Rabbim hepinizi esirgeyip korusun 0 0 Yanıtla

Advertisement