"Kendimizi Çalıyoruz" Uygulamasına İlgi Büyük - Son Dakika
Güncel

"Kendimizi Çalıyoruz" Uygulamasına İlgi Büyük

"Kendimizi Çalıyoruz" Uygulamasına İlgi Büyük

Büyükşehir Konservatuvarı eğitmenleri "Kendimize Çalıyoruz" adlı uygulamalı atölye çalışmasını gerçekleştirdi

27.04.2013 10:25  Güncelleme: 11:23

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri etkinlikleri çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Konservatuvarı eğitmenleri değişik bir atölye çalışması düzenleyerek Kocaeli halkı ile buluştu. Konservatuvar eğitmenleri, Sencer Özbay'ın önderliğinde yapılan atölye çalışmasında misafirlere müzik hakkında önemli bilgiler verdi.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı farklı müzik etkinlikleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Kocaeli'nde sanata hak ettiği değeri veren Büyükşehir Konservatuvarı düzenlediği atölye çalışması ile müzikseverlere farklı bir çalışma ortamı sundu. Konservatuar eğitmenleri Sencer Özbay, Caner Özkan ve baterist Yuşa Katı'nın yer aldığı atölye çalışması misafirlerden büyük beğeni topladı. Atölye çalışmasına Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim üyeleri ve öğrencileri de katıldı.

MİSAFİRLER ÇALIŞMALARA KATILDI

Uygulamalı atölye çalışması "Kendimize Çalıyoruz" programında ziyaretçilerde çalışmalara katılma fırsatı buldu. Misafirlerden çalışmaya katılmak isteyenler sahneye çıkarak Konservatuvar Eğitmeni Sencer Özbay ile birlikte kısa bir çalışma gerçekleştirdiler. Çalışma herkes tarafından beğenildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kendimizi Çalıyoruz' Uygulamasına İlgi Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement