Kışın Doğal Koruyuculara Talep Çok - Son Dakika
Yaşam

Kışın Doğal Koruyuculara Talep Çok

Kışın Doğal Koruyuculara Talep Çok

Bilecik’te kış mevsiminin gelmesi, havaların iyice soğumasıyla birlikte vazgeçilmez olarak görülen portakal yoğun ilgi görüyor.

06.12.2017 16:31

Bilecik'te kış mevsiminin gelmesi, havaların iyice soğumasıyla birlikte vazgeçilmez olarak görülen portakal yoğun ilgi görüyor.

Barındırdığı C vitaminin yanı sıra A ve B vitaminlerini de içeren portakal kışın doğal kurtarıcıları olarak görülüyor. Kilosu 2,5 liradan tezgahlarda satılan ve yoğun ilgiye sebep olan meyve, hastalıklara yakalanmamak için yoğun tüketiliyor. İçerdiği C vitaminleri dolayısıyla soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklara iyi gelen portakala kış ayları boyunca talebin bu şekilde devam edeceği söyleyen Pazarcı Mehmet Kavak, "Kokusunun ayrı, kendisinin ayrı faydaları var. Bu faydaları saymakla bitmez. Portakal meyvesi kışın en çok tercih edilen meyvesi. Tezgahlarda 2,5 liradan alıcılarını bekliyor. Soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklara iyi gelen meyveler olduğu için de talep oldukça yoğun. Fiyatlarda düşüş olacaktır. Tabi fiyatlar düşünce talep daha da çok artacaktır" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kışın Doğal Koruyuculara Talep Çok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement