Kocaeli'de Trafik Kazası: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Trafik Kazası: 2 Ölü

Kocaeli\'de Trafik Kazası: 2 Ölü

Kocaeli'de bir otomobilin iş makinesi yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

02.07.2012 10:53  Güncelleme: 10:58

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir otomobilin iş makinesi yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu Uzuntarla mevkiinde Mehmet Örsoğlu idaresindeki 34 USP 89 plakalı otomobil, Kartepe Uzatarla'dan İzmit istikametine doğru seyir halindeyken, Hamza K.'nın idaresindeki 41 HO 195 plakalı iş manikesi yüklü kamyona arkadan çarptı. Kamyon sürücüsü Hamza K.'nın arkadan çarpan otomobili fark etmemesi üzerine, otomobil uzun süre kamyonun arkasında sürüklendi. Bir süre sonra kamyonun yan tarafa eğildiğini fark eden Hamza K., tekerleğin patlamış olabileceğini düşünerek kamyonu sağa çekti. Kamyondan inen sürücü, patladığını düşündüğü lastiğe bakmak için kamyonun arka kısmına gittiğinde konkunç bir manzarayla karşılaştı.

Kamyon sürücüsü Hamza K. hemen 112 ekiplerine haber verirken, otomobilin içinde sıkışan sürücü Mehmet Örsoğlu ve otomobilde bulunan Mehmet Ali Öztürk kurtarılamadı. Otomobilin arka koltuğunda oturan ve kimliği belirlenemeyen ağır yaralı bir şahıs ise 112 tarafından Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde hayatını kaybeden iki şahsın cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Kazada hurdaya dönen araç, çekici yardımıyla Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne çekildi. Polis, kamyon sürücüsü Hamza K.'yı gözaltına aldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Trafik Kazası: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement