Lazların Pavarotti'si Jolly Joker Sahnesi'nde - Son Dakika
Kültür Sanat

Lazların Pavarotti'si Jolly Joker Sahnesi'nde

Lazların Pavarotti'si Erdal Bayrakoğlu, 7 yıl sonra çıkardığı albümü 'Sesumi Duyacaksun'u 08 Nisan'da Jolly Joker İstanbul sahnesinde sevenlerinin beğenisine sunacak.

03.04.2014 11:59

İlk albümü Zifona'da (Fırtına) toplumun destanlarını, aşklarını, ağıtlarını ve horonlarını, Laz müziğinin otantik yapısını bozmadan, güçlü sesiyle yorumlayan Bayrakoğlu, yedi yıl aradan sonra 'Sesumi Duyacaksun' dedi.

Erdal Bayrakoğlu, yeni albümünü sevenlerinin beğenisine sunmak için 08 Nisan'da Jolly Joker sahnesinde olacak.

Albümdeki ilk klip çalışmasını da 'Sesumi Duyacaksun'a çeken Bayrakoğlu, klipte yer alan isimlerle de sahneyi paylaşacak. Bu isimlerden bazıları; Niyazi Koyuncu, Aydoğan Topal, Selim Tarım, Resul Dindar, Efkan Şeşen, Feryal Öney, Ayla Yılmaz, Apolas Lermi, Şair İbrahim Karaca, oyuncular Bülent Emrah Parlak ve Serhat Özcan…

Sahnede Rumca, Gürcüce ve Lazca'nın dışında Ahmet Kaya ve Cem Karaca şarkıları da yorumlayacak olan Erdal Bayrakoğlu, yıllardır marş olarak dillerden düşmeyen Grup Yorum ve Efkan Şeşen'le düet yaptığı Çav Bella'yı da tüm sanatçı dostlarıyla sahneden paylaşacak.

Sürprizlerin de yer alacağı konser, 08 Nisan 2014 (Salı) Jolly Joker sahnesinde. Sanat Meclisi'nin Vanlı depremzedeler için çektiği klibinde de yer alan Erdal Bayrakoğlu'nun albüm lansmanında klipte bulunan bazı sanatçı dostları da katılacak.
Kapı Açılışı saat: 21: 00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Lazların Pavarotti'si Jolly Joker Sahnesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement