Libya Heyeti Türkiye'de Soruşturma İncelemesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Libya Heyeti Türkiye'de Soruşturma İncelemesi

25.12.2025 17:21

Libya Kriminal Dairesi Başkanı ve heyeti, uçak kazası için Türkiye'de incelemelerde bulundu.

Libya askeri heyetini taşıyan uçağın düşmesi nedeniyle incelemelerde bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Libya Kriminal Dairesi Başkanı Tümgeneral Mahmut Aşur ve beraberindeki heyet, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret etti.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse, soruşturmada görevli Cumhuriyet başsavcı vekili ile Cumhuriyet savcıları tarafından Libya heyetine soruşturmaya yönelik bilgilendirme yapıldığı aktarıldı.

Açıklamada ayrıca şunlar kaydedildi:

"İki ülkenin, meydana gelen kazaya ilişkin soruşturmada ortak çalışma isteği ve iradesi teyit edilmiş, mevzuatın ön gördüğü usuller çerçevesinde bilgi paylaşımı yapılabileceği bildirilmiştir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Libya Heyeti Türkiye'de Soruşturma İncelemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement