Lider Batman'dan Puanla Döndü - Son Dakika
Güncel

Lider Batman'dan Puanla Döndü

TFF 3. Lig 1. Grup 15. hafta mücadelesinde Lider Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Batman Petrol Spor ile karşılaştı.

04.12.2017 17:11

Temsilcimiz 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 1-1'lik skorla ayrıldı.

TFF 3. Lig 1. Grupta ki temsilcimiz Lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, 15. hafta mücadelesinde deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaştı. Batman 16 Mayıs Stadı'nda bozuk zeminde oynanan karşılamayı Batman Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Kadayıfçılar ve Gökmen Aytaç da takip etti. Berkin ve Kürşat sakatlığı nedeniyle yeşil-beyazlı ekipte kadroda yer almadı. Maça her iki takımda kontrollü başladı. Batman Petrol Spor maçın 12. dakikasında serbest vuruştan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz bu dakikadan sonra maçta kontrolü eline aldı. Üste üst bulduğu pozisyonlarla ev sahibi ekibin kalesini bunaltan Manisa Büyükşehir Belediyespor aradığı golü 44. dakika Erhan' kara 'yla buldu. Maçın ikinci yarısında da Manisa Büyükşehir Belediyespor rakip takıma oranla çok daha fazla pozisyon üretti. Yeşil-beyazlı takım, Batman Petrol Spor kalesindeki net pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 1-1lik eşitlikle ayrıldı.
Zorlu mücadelenin ardından Manisa Büyükşehir BelediyesporTeknik Direktörü Levent Devrim Manisa Büyükşehir Belediye Televizyonu'na şu açıklamaları yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor yöetimi de, Batman Petrolspor maçı sonrası yaptığı yazılı açıklama ile Batman Valisi Sayın Ahmet Deniz'e, Batman Emniyet güçlerine, Batman Petrolspor kulübü yönetimine, taraftarlarına ve Batman halkına göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lider Batman'dan Puanla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement