Lodosun Getirdikleri - Son Dakika
Güncel

Lodosun Getirdikleri

- Sahil detayı Sahildeki odunlar Odun toplayan detayı Röportaj Lodos detayı Lodosun getirdikleri Balıkesir'in Edremit ilçesinde perşembe ve cuma günü etkili olan lodosun getirdiği odun parçalarını toplamak için kim, çuvalını kimi de pazar çantasını alarak sahile koştu.

21.01.2018 16:50

- Sahil detayı

Sahildeki odunlar

Odun toplayan detayı

Röportaj

Lodos detayı Lodosun getirdikleri

Balıkesir'in Edremit ilçesinde perşembe ve cuma günü etkili olan lodosun getirdiği odun parçalarını toplamak için kim, çuvalını kimi de pazar çantasını alarak sahile koştu.

Edremit ilçesi Altınkum ve Dalyan sahilinde lodosun denizden taşıdığı odun ve dal parçaları vatandaşlar tarafından toplanıyor.

Bazı vatandaşlar kışlık yakacaklarını çıkardıklarını belirtirken bazı vatandaşlar da soba tutuşturmak amacıyla denizden gelen bu odun ve dal parçalarını topladıklarını söylediler.

Dalyan sahilinde lodosun getirdiği odunları toplayan Asuman İnanç, "Lodosun getirdiği odunları toplayıp akşam sobada yakıyoruz. Lodos bayağı odun getirmişti ilk başta çoktu ama toplayanlar oldu şimdi azaldı. Lodos sayesinde kışlık yakacağımızı çıkarıyoruz" dedi.

Lodosun Getirdikleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lodosun Getirdikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement