Heykelleri de ayrıldı - Son Dakika
Magazin

Heykelleri de ayrıldı

Heykelleri de ayrıldı

Aralık ayında açılacak olan Madame Tussauds İstanbul'da figürleri yer alacak Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma haberi, Madame Tussauds İstanbul'un da planlarını değiştirdi.

22.09.2016 14:32  Güncelleme: 14:48

Angelina Jolie- Brad Pitt çiftinin boşanacağı haberleri sonrası Madame Tussauds'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Angelina Jolie ve Brad Pitt heykellerini ayırdığımızı doğruluyoruz" ifadekeri kullanıldı.

Ziyaretçilerine farklı bir müze deneyimi yaşatan Londra'daki müzede; Mustafa Kemal Atatürk, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Madonna ve David Beckham gibi birçok ünlü ismin heykelleri sergileniyor.

HEYKELLERİ AYRILDI

İstiklal Caddesi'ndeki Grand Pera binasında açılış için son hazırlıklarını sürdüren Madame Tussauds İstanbul'un figür koleksiyonunda dünyanın en ünlü ve en sevilen çiftlerinden olan Angelina Jolie ve Brad Pitt de bulunuyor.

Karakterlerin kişiliklerine ve eserlerine uygun arka planlarda sergileneceği merkezde çift olarak yer almaları planlanan Pitt ve Jolie, magazin gündeminin ilk sırasına yerleşen ayrılık haberlerinin ardından farklı bir konseptle kamuoyuna sunulacak. İki yıldızın yeni düzenlemenin ardından hangi ünlülerle yan yana yer alacağı ise merak konusu…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Heykelleri de ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement