Manavgat'ta Kovid-19 önlemleri artırıldı - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta Kovid-19 önlemleri artırıldı

Manavgat\'ta Kovid-19 önlemleri artırıldı

Manavgat ilçesinde, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmaları artırıldı.

17.03.2021 13:43  Güncelleme: 15:17

Manavgat ilçesinde, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmaları artırıldı.

Manavgat Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, salgınla mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan dezenfekte çalışmaları, kent halkının hizmet aldığı tüm kamu ve kuruluşlarında rutin olarak gerçekleştiriliyor. İlçede de görülen mutasyonlu virüs için hijyen çalışmalarını artıran Manavgat Belediyesi, ayrıca halkın yoğun olarak kullandığı park, bahçe, yollar, meydanlar gibi kamusal alanları da dezenfekte ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye ekiplerinin halkın hizmet aldığı kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirterek, " Kentimizde mutasyonlu virüsün görülmesinin ardından önlem ve tedbirlerimizi arttırarak çalışmalarımızı bir kat daha hızlandırdık. Halkımızın temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymasını önemle rica ediyoruz. Ekiplerimiz, yer ve zaman mefhumu gözetmeden pandemi çalışmalarına tüm hızıyla devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta Kovid-19 önlemleri artırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement