Mangaldan sızan gazdan zehirlenen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti - Son Dakika
3. Sayfa

Mangaldan sızan gazdan zehirlenen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Mangaldan sızan gazdan zehirlenen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti Batman'ın Gercüş ilçesinde 5 gün önce ısınmak için mangal yakan çift ve torunları zehirlendi.

05.11.2022 19:08  Güncelleme: 19:57

Mangaldan sızan gazdan zehirlenen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti

BATMAN - Batman'ın Gercüş ilçesinde 5 gün önce ısınmak için mangal yakan çift ve torunları zehirlendi. Tedavi gören 17 yaşındaki Ahmet Işık 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 5 gün önce Gercüş ilçesi Çukuryurt köyünde meydana geldi. Ahmet Işık, resmi nikahı olmayan Fikriye Yaman ve kendilerini ziyaret eden torunları Ahmet Işık ile ısınmak için mangalda ateş yaktı. Aile, daha sonra mangalı eve aldı. Akşam saatlerinde, aileyi ziyarete gelen yakınları 3 kişiyi de yerde hareketsiz halde gördü. Odanın camını açıp içeriyi havalandıran yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalenin ardından karbonmoksit gazından zehirlenen 3 kişi, Gercüş Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ahmet Işık'ın duran kalbi burada yapılan müdahaleyle çalıştırıldı. Hayati tehlikeleri süren ve Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine ışık 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Dede Ahmet Işık ve eşi Fikriye Yaman taburcu oldukları öğrenildi.

Mangaldan sızan gazdan zehirlenen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Mangaldan sızan gazdan zehirlenen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement