Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Salihli'de ekmek 70 kuruş oldu Saruhanlı Sağlık Sen ilçe temsilsiliğine Alpar getirildi

05.12.2013 14:45

Saruhanlı Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail Alpar, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) İlçe temsilcisi oldu.

Alpar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sağlık-Sen İlçe temsilcisi Sadık Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin bir süre önce görevlerinden ayrılması üzerine, yeni bir yönetim oluşturulması amacıyla sendika üyelerinin gerçekleştirdiği toplantıyal kendisi sendikanın ilçe temsilciliğine getirildiklerini bildirdi.

Daha önce de aynı görevde bulunduğunu hatırlatan Alpar, görev süresi boyunca sağlık çalışanlarının hak ve menfaatlerini gözeteceğini, sağlık alanında yeni yatırımlar kazandırmanın gayreti içinde olacağını dile getirdi.

Alpar'ın sendikanın ilçe yönetim kurulunda Ali Arıkan, Mali Sekreter Davut Demir, Fatma Öztürk, Sadık Yıldız ve Sevcan Demirkaya'nın bulunduğunu belirtti.

Salihli'de ekmeğe zam

Salihli ilçesinde 60 kuruş olan 250 gram ekmeğin fiyatı zamlanarak 70 kuruşa yükseldi.

Salihli Esnaf Odası Başkanı Murat Makasçı, yaptığı açıklamada, yakıt, un ve maya fiyatlarında yaşanan artış, işçilik maliyetleri ile kira giderlerinin yükselmesi nedeniyle ekmekte yeni bir fiyat ayarlamasına gitmek zorunda kaldıklarını bildirdi. Salihli'de günlük 70 bin ekmek üretildiğini belirten  Makasçı, "İlçemizde ekmek fiyatları 2 yıl aradan sonra, 60 kuruştan 70 kuruşa yükseltildi. Ancak şu anki rakam bile Türkiye'deki fiyat  ortalamasının altında" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement