Market camını balyozla kırıp, sigara çaldılar - Son Dakika
3.Sayfa

Market camını balyozla kırıp, sigara çaldılar

İstanbul Başakşehir'de gözlerine kestirdikleri marketin camını balyozla kıran hırsızlar, sigara çaldı. Hırsızların pişkinliği ise pes dedirtti.

18.09.2021 17:34  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Başakşehir'de gece yarısı gerçekleşen olay, ağızları açık bıraktı. Ellerindeki balyozla bir şarküterinin camını kıran ve içeriden sigara çalan şahısların pişkin tavırları pes dedirtti.

ARKADAŞLARI SİLAHLA GÖZCÜLÜK YAPTI

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde bir şarküteride yaşanan hırsızlık olayında, gece yarısı 4 kişi otomobil ile şarküterinin önüne geldi. Yüzleri maskeli 3 kişi arabadan indi. Şüphelilerden 1'i arabadan inmelerinin ardından balyoz ile şarküterinin camını kırdı. Bir kişinin elindeki silahla gözcülük yaptığı olayda şüpheli, kırılan camdan içeri girerek paket paket sigara çaldı.

SİLAHINI VATANDAŞA DOĞRULTTU

Gözcülük yapan kişinin bir kişiye silah doğrultarak korktuğu olayda, şüpheliler sigaraları almalarının ardından arabaya binerek olay yerinden uzaklaştı. İşyeri sahibinin şikayeti üzerine olay ile ilgili polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

GÜVENLİK KAMERASINA DA YANSIDI

Endişeli olduğunu söyleyen esnaf Ramazan Çelik, "Bu konuda bir önlem almalarını istiyoruz. Yarın öbür gün bizim de başımıza gelebilir. Bu mahallede sık sık oluyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, görenleri pes dedirten olay, güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Görüntülerde, şüphelilerin balyoz ile cam kırıp hırsızlık yaptığı anlar anbean görülüyor.

Bunlar da balyozlu hırsız! Marketin camını, sigara çalmak için kırdılar
Market camını balyozla kırıp, sigara çaldılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Market camını balyozla kırıp, sigara çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serdal şimşek: Polis yakalar savcı serbest bırakır; vayyyyy adamın 100 tane sabıkası varmış mış mış!!! Bu hep böyle devam eder !!! Olan dürüst ,namuslu vatandaşlara olur!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement