Melo ve Riera Manşetlerde! - Son Dakika
Spor

Melo ve Riera Manşetlerde!

Melo ve Riera Manşetlerde!

Galatasaray'da Felipe Melo ve Albert Riera arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaşanan kavga gündeme damgasını vurdu! Perşembe günü yapılan antrenmanda Melo ile Riera'nın ikili mücadelede yaşadığı sertlikler bir süre sonra Brezilyalı...

06.04.2012 11:45

Galatasaray'da Felipe Melo ve Albert Riera arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaşanan kavga gündeme damgasını vurdu! Perşembe günü yapılan antrenmanda Melo ile Riera'nın ikili mücadelede yaşadığı sertlikler bir süre sonra Brezilyalı oyuncunun küfürleriyle atışmaya dönüştü. Olaya hemen müdahale eden Terim, daha önce bu tip durumlarda her zaman uyguladığı gibi iki oyuncuyu sakinleşmeleri için birlikte soyunma odasına gönderdi.

Ancak iki futbolcu arasındaki gerilim soyunma odasında yumruklu kavgaya dönüştü. Seslerin yükselmesi üzerine soyunma odasına yönelen Terim ile antrenmanı izleyen İkinci Başkan Ali Dürüst ve yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, gördükleri karşısında adeta şoke oldu. Soyunma odasının kapısını kilitleyen Melo'nun Riera'yı hastanelik olacak şekilde dövdüğü iddia edildi.

Melo ve Riera arasında yaşanan kavga, İspanya ve Brezilya basınında da kendisine yer buldu. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca ve El Mundo Deportivo, Riera ile Melo'nun yumruk yumruğa kavga ettiğini okuyucularına duyururken; konunun Galatasaray resmi sitesinden de açıklandığı belirtildi.

İspanya'nın bir başka saygın gazetelerinden El Mundo Deportivo da, Melo ile Riera arasındaki kavganın hastanede sona erdiğini duyurdu. Haberde, Melo ile Riera'nın soyunma odasına kadar devam eden kavgasının Fatih Terim'in devreye girmesi ile sona erdiği ve İspanyol futbolcunun kısa bir süre içerisinde hastanede tedavi altına alındığının altı çizildi. İspanyol basınında ayrıca Albert Riera'nın Fatih Terim ve Galatasaray hakkında yaptığı olumlu açıklamaları da yer aldı.

Brezilya basını ise Felipe Melo'nun Albert Riera ile kavgasını manşetlerine taşıdı. Melo'nun Riera'yı hastanelik ettiğini sütunlarına taşıyan Brezilya basını, Melo'nun Galatasaray'da kiralık olarak forma giyidiğini ve Riera'ya yaptığı saldırının Türk takımkı için kabul edilemez bir davranış olmadığını vurguladı. Basında ayrıca, Abdürrahim Albayrak'ın Türk spor basınına yaptığı açıklamalar da yer aldı ve Albayrak'ın "Gerekli disiplin cezası verilecek" açıklamasının altı çizildi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Melo ve Riera Manşetlerde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement