Mert Aydın Yürüyüşüne Polis Müdahalesi - Son Dakika
Güncel

Mert Aydın Yürüyüşüne Polis Müdahalesi

Mert Aydın Yürüyüşüne Polis Müdahalesi

Kars Faikbey Caddesi üzerinde yürüyüşe geçen çok sayıda vatandaş İl Emniyet Müdürlüğü’ne yürümek istedi.

09.04.2014 20:00

Faikbey Caddesi üzerinden Emniyet Müdürlüğü’ne yürüyen vatandaşlar Emniyet önünde polis barikatıyla karşılaştı. Burada Çevik Kuvvet ekipleri kalabalığın emniyete yürümesine izin vermedi. Bunun üzerine taşkınlık yapan kalabalığı polis panzerden su sıktı. Polis ile vatandaşlar arasında kısa süreli Müdahale yaşandı. Olaylar büyümeden araya giren vatandaşlar tarafından önlendi.

Bölgeye gelen İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, vatandaşlardan sakin olmalarını istedi.

Emniyet Müdürü çakmak, “Benim 3 tane çocuğum var. Üçü de ufak. Bu yaptığınız olayın Mert’a bir faydası olmuyor. Bırakın biz çalışalım. Ne yaptıklarımızı söyleyeyim. Bırakın bizim arkadaşlar bu olayı iki güne kadar bu işi bitirir. Bu olaydan Pazar akşamı haberimiz oldu. Pazar akşamından sonra bulundu. 3 gün içerisinde bu adamı araştırıyoruz” diyerek kalabalığın kendilerine yardımcı olamasını istedi.

Kısa süreli emniyet güçleriyle gergin yaşanan olayda polis ve Mert Aydın’ın yakınlarının sağduyulu davranması olayların büyümesini engelledi. Kalabalık daha sonra sloganlar atarak dağıldı.

Kars’ta Mert Aydın’ın katil zanlısının bulunması için bütün emniyet birimleri seferber oldu. Vali Eyüp Tepe, Mert Aydın olayını bizzat takip ediyor. Küçük Mert’in katil zanlısının yakalanması için Karsta bulunan bütün güvenlik kameraları tek tek inceleniyor.

IŞIK ÇAPANOĞLU-OLGUN YILDIZ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mert Aydın Yürüyüşüne Polis Müdahalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement