Mevlit Kandili ve Sesleniş" Programı - Son Dakika
Yerel

Mevlit Kandili ve Sesleniş" Programı

MHP Osmaneli İlçe Kadın Kolları tarafından "Mevlit kandili ve sesleniş" programı düzenlendi.

13.01.2014 13:05

MHP Osmaneli İlçe Kadın Kolları tarafından "Mevlit kandili ve sesleniş" programı düzenlendi.

Kadın Kolları Başkanı Betül Şahinci, Belediye Sosyal Hizmetler Salonu'nda, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasının ardından yaptığı konuşmada, mevlit kandilini kutlayarak, gönüllü kadınlarla daha fazla kitleye ulaşarak MHP'nin oyunu üst seviyeye çıkartacaklarını söyledi.

MHP İlçe Başkanı Orhan Dinç de Türk kadınının siyaset hayatının içinde olması gerektiğini ve siyasetteki öneminin büyük olduğunu belirterek, "Toplumsal yaşamda kadınlarımız birçok sıkıntı ile karşı karşıya gelmektedirler. Bunun çözümü ise kadının derdinden ancak kadın anlar, bu sebepten dolayı kadınlarımız yerel yönetimlerde ve karar mekanizmasında mutlaka yer almalıdır" dedi.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Birsen Eraslan ise yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve beldelerle koordinasyon sağladıklarını ifade ederek, yerel seçimlerde, "Birlikten kuvvet doğar" sloganıyla birlikte hareket etmeye karar verdiklerini belirtti.

Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek de yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını, bu süre içerisinde teşkilatla hep birlikte çalışacaklarını aktardı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mevlit Kandili ve Sesleniş' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement